promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Koporsóban, a saját temetésén ébredt fel a férfi, majd a saját apjához lépett, és következett a sokk - hősünk a világ legdurvább átverésének lett az áldozata
Borítókép:  Youtube screenshot.
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy kis immunerősítőt kért a férfi, nem gondolta, hogy a saját temetésén fog magához térni az eszelős szívatást követően.

Április elseje a hatalmas átverések és a bolondozás ünnepe, de vannak olyanok, akiknek az év minden napja csak egy újabb lehetőség egymás eszelős szívatására. A YouTube segítségével pillanatok alatt számtalan jobbnál jobb videót találni a témában, de van olyan, amikor egy átverés tényleg minden határon átmegy. Történetünk szerencsétlenül járt főhőse is tanúsíthatja ezt.

A hatalmas átverésekre szakosodott TopNotch Idiots csapata most egyik tagjukat, Optót szemelte ki áldozatként. A mit sem sejtő srác rendszeresen szokott immunerősítőt kapni infúzió formájában, de ami most várt rá, arra még ő sem számíthatott.

Barátai bevonták a csíntevésbe az infúziót beadó nővérkét is, aki erős altatót kevert a koktélba, ami 4-5 órára garantáltan kiütötte a fiatal férfit. Ezután barátai gondosan átöltöztették, elegáns, ünnepi ruhákat adva rá, majd betették egy kocsiba és a tréfa helyszínének kiszemelt templomba hajtottak vele. Ott már minden elő volt készítve a nagy átverésre. Hatalmas gyászoló vendégsereg, köztük a fiú saját szülei foglaltak helyet a székeken, ráadásul egy pap bele is kezdett a még öntudatlan és fehér koporsóba helyezett áldozat búcsúztatásába. Sorra szólaltak fel rokonai és barátai, az ébredés pillanatára várva.

Ekkor mindenki elnémult, csendben gyászolt és siratta az „elhunytat”, aki az altatótól még kábán, lassan kezdett magához térni és hirtelen fogalma sem volt, hol van és mi történt vele. Hiába szólongatta az embereket, azt kérdezve, hogy ez ugye csak egy vicc? Senki nem reagált a szavaira, úgy tettek, mintha ott sem lenne. A magát lassan szellemnek érző fiatalember már éppen kezdett volna kétségbe esni, amikor édesapja végre felfedte, hogy csak egy kegyetlen átverés történt.

A tréfát nagyon jól kidolgozták, azonban ez már talán tényleg kissé túlzottan durva átverés volt. Nem véletlenül szoktuk mondani, hogy minek nekünk ellenség, ha ilyen barátaink vannak?

Az alábbi videóban lehet megnézni az évszázad átverését és mindenki döntse el maga, hogy mit gondol róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás