promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Parasztvakítás az egész!” - a Pepco újabb népharagot váltott ki a magyar vásárlóknál
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Pepco megint kiakasztotta a magyarokat, a kommentelők szerint hatalmas nagy hibát vétettek.

A lengyel eredetű Pepco a magyarok egyik kedvenc boltja, hiszen széles választékhoz lehet hozzájutni - viszonyag jó áron -, ruházati termékektől kezdve a laskádekorációig lehet ott kincseket találni. Ha van az adott termékből, és szerencsénk van.

Most azonban megint népharagot szült a Pepco egyik akcióban meghirdetett terméke. A magyar vásárlók ezúttal egy nyuszis bögrével kapcsolatban fejezték ki elégedetlenségüket, illetve azzal kapcsolatosan, hogy az a bizonyos bögre miért nem kapható már sehol.

Egy húsvéti akciós termékről van szó, a fehér bögrén lila füles húsvéti nyúl található, és 1200 forintért lehetne hozzájutni a Pepco boltokban. Lehetne, ugyanis a Facebookos vásárlói visszajelzések szerint a termék gyakorlatilag nem létezik, és semelyik boltban nem kapható, pedig igény az nagyon is lenne rá. Ezért neki is estek a Pepcónak, kommenetekben jelezték feléjük az elégedetlenségüket. 

Volt olyan vásárló, aki azt írta, hogy a Pepco egyenesen mellébeszél és semmibe veszi a vásárlók véleményét. 

„Ha olyan nagyon a szívükön viselnék, amit mondunk, küldenének egy készletet, persze nem ingyen, mivel nekem az tetszett nagyon

Egyetlen üzletben sem volt kapható. Maximum fél óráig

Nem tudom minek reklámozza, sehol nem lehet kapni egy üzletben sem!

Parasztvakítás az egész reklám!”

- írták a dühös kommentelők. 

Nem ez az első eset, hogy a magyarok kiakadnak a Pepcóra, rendszeresen előfordul, hogy egy akciós újságban meghirdetett termék sehol sem kapható, és ebből még mindig nem tanult a bolt. Korábban írtunk arról egy cikkünkben, hogy felkerestük a Pepcót azzal a kérdéssel, hogy miért nem rendelnek egy adott termékből többet és töltik fel jobban a készleteiket, de lehetetlen volt elérni őket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás