promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyűlöletcunami árasztotta el a Pepcót, a magyar vásárlók ezt nem hagyják szó nélkül
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A magyarországi Pepco folyamatosan csalódást okoz a vásárlóknak, ráadásul semmibe veszik a panaszokat is.

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy a magyarországi Pepco vásárlói nehezményezik, hogy az akciókban meghirdetett termékeket csak nagyon korlátozott számban lehet kapni. Sokan arra panaszkodnak, hogy mire eljutnak munka után az egyik magyarországi Pepco-üzletbe, már nincs is a meghirdetett termékből; ráaádsul úgy, hogy aznap indult el az akció.

Megkerestük akkor a Pepcót, hogy megtudjuk, miért ilyen keveset tartanak ezekből a keresett termékekből, és miként reagálnak a vásárlói panaszokra, de kérdéseinkre azóta sem kaptunk tőlük választ.

Sajnos úgy tűnik, hogy a vásárlóikat is semmibe veszik, ugyanis a felháborodott érdeklődők hiába kérdeznek bármit is az üzletlánc közösségi oldalán, a Pepcótól semmiféle választ nem kapnak. Mindennek a tetejében a Pepco ügyfélszolgálata teljességgel elérhetetlen, mi magunk is próbáltunk velük többször telefonon keresztül kapcsolatba lépni, de a hivatalos honlapjukon feltüntetett szám gyakorlatilag ki sem csöng.

Mikor emailben próbáltuk őket keresni, akkor átirányítottak minket egy másik osztályhoz, ahonnan azóta sem jött válasz. Ebből pedig egyértelműen az látszik, hogy a Pepco Magyarország nem is akar foglalkozni a vásárlói panaszokkal, pedig van belőle bőven.

Most éppen egy akcióban meghirdetett illat diffúzor és hozzá való illóolaj miatt zúdult rá hatalmas gyűlöletcunami, ugyanis sokan arra panaszkodnak a kommentszekcióban, hogy több üzletben sem lehet kapni ezeket a termékeket.

„Melyik Pepcoban lehet kapni? Ezzel a termékkel szinte csak az újságban lehet találkozni!! Volt, hogy nyitásra mentem tavaly is... érdekes módon elfogyott. Hogy tud valami elfogyni a meghirdetett nap előtt? Nyitás előtt?? Szerintem 90 százalékban ezt a terméket soha nem teszik ki. Megtartják maguknak. Vicc, hogy minden évben pontosan ez a termék nincs.... se nyitásra.... meg elfogy... stb”

„Minek megosztani ha nincs mar sehol”

„Ez olyan hol volt hol nem volt mesebeli termék mint a rénszarvasok karácsonykor!”

„4 Pepcoból egyetlen egyben sem volt Pécsen … minek hirdetitek egyáltalán?????”

- csupán négy dühös komment a sok közül, de azért vannak olyan szerencsések, akik valahogy mégis hozzájutottak a termékekhez.

Egyébként nemcsak a Pepcóban, de más üzletben is rendszeresen fordul elő, hogy a közkedvelt, akcióban meghirdetett termékekből a dolgozók is eltesznek maguknak egy-egy darabot, és így persze, hogy gyorsan elfogy. Mi több, ahogy az első kommentben is olvasható, volt olyan, hogy az akció első napján, már nyitásra sem volt bizonyos termékből.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás