promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő, hogy a Tesco törzsvásárlói kártyája miatt milyen elmeháborodott dolgot tett egy férfi
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tesco Clubcard program Magyarországon is nagyon népszerű, na de ennyire?

Ugyebár továbbra is nagy kérdés, hogy melyik a legolcsóbb bolt Magyarországon. Ebből ugyebár a Pénzcentrum és a Debreceni Egyetem csinált egy nagy felmérést, amiből kiderült, hogy az emberek szerint a dobogóra a Lidl, a Penny Market, és az Aldi került fel.

A Tesco, az Auchan, valamint a Spar a középmezőnyben végeztek, míg a magyar bolthálózatok alaposan leszerepeltek. A megkérdezettek közül rengetegen gondolták úgy, hogy Magyarországon nem szívesen térnek be egy CBA, Coop, vagy éppen Real üzletbe az elképesztően magas árak miatt.

A Tesco nagy rajongói úgy vannak vele, hogy a brit áruházlánc is odakerülhet az élmezőnybe Magyarországon, csak okosan kell tudni ott is vásárolni. Ezért is használják a legtöbben a cég törzsvásárlói kártyáját, amivel rengeteg kedvezményt lehet behúzni.

Most szétnéztünk a Tesco akciós kínálatában, mondjuk a sertés tarjáért akár 400 forinttal is többet fizethetünk, a kedvezményt azonban megkapjuk, ha van Clubcardunk. Ha ezt otthon hagyjuk, akkor tényleg alaposan felkúszhat az egekbe a végösszeg.

Egy angol férfi állandóan így járt, szóval otthon felejtette a Tesco törzsvásárlói kártyáját. Megoszlanak a vélemények, hogy elmeháborodott, vagy éppen zsenis dolgot tett azzal, hogy ennek a QR-kódját a kezére tetováltatta.

Dean Mayhewnak néha győzködnie kell a pénztárosokat, hogy a kezéről nézzék meg a QR-kódot, mivel azt hiszik poénkodik, de aztán döbbenten látják, hogy működik. A 31 éves családapa tehát nem bízza a véletlenre a spórolást, és így mindig tudja használni a Tesco törzsvásárlói kártyát.

Bár a Daily Star megemlíti, hogy a tetoválás árát még nem sikerült ezzel behozni, de a befektetés meg fog térülni a jövőben. Dean a karácsonyo Tescos nagybevásárlást már a kártyáján összegyűlt pontokból akarja megoldani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás