promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felháborodott levelet kaptunk a Penny egyik vásárlójától: "Tényleg nem hittem a fülemnek!"
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sosem hallott még ilyen szintű szitkozódást.

Az olvasóink közt rendre nagy sikereket aratnak a személyesebb tartalmú anyagok, és ahogy rendszeresen bíztatjuk őket arra, hogy osszák meg velünk személyes tapasztalataikat, egyre több ilyen jellegű olvasói levelet kapunk. 

Most éppen a Penny egyik vásárlója küldött nekünk egy levelet, melyben leírta a boltban tapasztaltakat.

A vásárló csak pár apróságért szaladt be a Pennybe, de bent olyan viselkedésbe ütközött, melyen maga is ledöbbent. Íme a levele:

"Borzalmas napom volt, már csak arra vártam, hogy hazaérjek és vacsorázhassak nyugodtan. De elfelejtettem, hogy otthon szinte üres a hűtő, ezért beugortam a Pennybe pár apróságért. Ahogy a sajtos tészta hozzávalói után keresgéltem, megütötte a fülemet valami. Egy eladó ott állt a zsömlék mellett és hangosan káromkodott. De olyan szinten, hogy szinte mindenki, aki a közelben volt őt nézte. Nem tudom már szó szerint idézni, de olyan változatos szitokszavak hagyták el a száját, amilyenek a legmocskosabb beszédű filmekben is csak alapnak számítanának. Ráadásul jó hangosan mondta ezeket, mintha egyedül lenne. Szerintem ez nem megengedhető a vásárlókkal szemben, ezért is írtam. Tényleg nem hittem a fülemnek!"

Nektek mi a véleményetek erről a viselkedésről? Belefér, vagy tabu egy ilyen munkakörben?

A vásárlók és a vevők közt egyre több a konfliktushelyzet, de mi az, ami még betudható egy rosszabb napnak szerintetek és mi az a szint, aminek már nem lenne szabad előfordulnia a vásárlókkal egy légtérben?

Írjátok meg a véleményetek, és ha van nektek is boltos történetetek, azt is várjuk!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás