promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin meglepő dolgot tett, erre senki se számított, főleg most

Putyin meglepő dolgot tett, erre senki se számított, főleg most

Élet

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Úgy tűnik, hogy Putyinból nem veszett ki az emberség.

A Magyarországra is rendkívül negatív hatást gyakorló orosz-ukrán háború első évfordulójához közeledve egyre aggasztóbb hírek érkeznek azzal kapcsolatban, hogy mik az oroszok, illetve az ukránok tervei a jövőre nézve. Putyinék állítólag újabb csodafegyverek bevetésére készülnek, és hatalmas mozgósításban vannak, Zelenszkij serege pedig egyre durvább eszközöket használ – a jelek szerint sajnos egyik fél sem annyira nyitott már a gyors, egyszerű békekötésre, mint kéne.

Érthető módon rengeteget foglalkozunk az orosz-ukrán háborúval, hiszen már a saját bőrünkön és pénztárcánkon is tapasztalhatjuk a hatásait, de persze nem csupán ebből áll a világ.

Hajnalban 7,8-as földrengés rázta meg Törökország déli, illetve Szíria északi részét, rengeteg halálos áldozattal járt a természeti csapás, és hatalmas a kár – egészen kétségbeejtő a helyzet.

A végzetes földrengés híre Vlagyimir Putyinhoz is eljutott, aki egészen meglepő dolgot tett, ugyanis állítólag felhívta a török, illetve szíriai vezetőt is, és felajánlotta a segítségét a szörnyű csapás után – az orosz elnök elvileg mentőalakulatokat küldene Törökországba, hogy azzal segítse a túlélők felkutatását, illetve a sebesültek ellátását.

Ezek alapján hiába hiszik azt sokan, Putyinból mégsem veszett ki teljesen az emberség, hiszen még háborúzás közben is képes volt arra, hogy segítségnyújtás céljával felvegye a kapcsolatot a rettenetes földrengésben érintett nemzetekkel, ez pedig sokak szerint összességében egy nagyon szép és váratlan gesztus volt, főleg ebben a helyzetben.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás