promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin fontos ígéretet tett, ez meghatározhatja a háború végkimenetelét
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Putyin a szavát adta, és ennek nagyon örülhet az ukrán elnök.

Mindössze hetek kérdése, és elérkezünk az orosz-ukrán háború első évfordulójához, amire állítólag már nagyon készülnek Putyinék, ugyanis hatalmas a mozgósítás Oroszországban, illetve elvileg újabb csodafegyverek is megjelennek majd a csatatéren – vagyis ezek alapján hiába várja Magyarország mellett szinte az egész világ, hogy végre kibéküljön a két fél, sajnos nem ebbe az irányba haladnak a dolgok.

Az ukrán, illetve az orosz oldalról is hatalmas veszteségek vannak, az európai gazdaságra is rendkívül negatívan hat ez a háború, így nem meglepő, hogy szinte minden vezető azon ügyködik, hogy segítsen megtalálni a közös nevezőt Putyin és Zelenszkij között. Az a cél, hogy végre megtörténjen a végleges fegyverletétel, és véget érjen a háború, amit az oroszok csak különleges hadműveletnek hívnak.

A volt izraeli miniszterelnök, Naftáli Benet még 2022 márciusában szeretett volna segíteni kibékíteni az oroszokot és az ukránokat, ezért telefonon felhívta Putyint, és megkérdezte, hogy tervez-e merényletet az akkor bunkerekben bujkáló Zelenszkij ellen. Az orosz elnök azt válaszolta, hogy nem, majd meg is ígérte a dolgot, vagyis ezek alapján az ukrán elnöknek nem kell számítania merényletre, nem így fog véget érni a háború.

Persze könnyen lehet, hogy azóta megváltozott Vlagyimir Putyin véleménye ezzel kapcsolatban, és manapság már minden lehetséges eszközt bevetne annak érdekében, hogy Oroszország győzzön, és lemossa magáról a szégyenfoltot. Ezt sajnos nem lehet tudni, de az biztos, hogy a mihamarabbi békekötés lehetősége sajnos egész halvány, mivel nagyon nehéz olyan feltételeket találni, amit mindkét fél képes elfogadni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás