promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Orvost hívtak Putyinhoz, műteni kell az orosz elnököt?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagy baj lehet Vlagyimir Putyin egészségével.

Évek óta pletykálnak arról, hogy Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin hasnyálmirigyrákban, Parkinson-kórban, vagy esetleg mindkét betegségben szenved, és úgy tűnik, nem is javul az állapota. A The Sun adott hírt róla, hogy a hétvégén orvost hívtak az elmúlt időszakban nyolc kilogrammot fogyott elnökhöz.

Egy Kreml-közeli forrás arról számolt be, hogy Putyin nem érezte jól magát már a sztálingrádi ostrom évfordulója alkalmából tartott nyilvános eseményen sem, majd "gyengeségre és fáradtságra" panaszkodott. Ez persze még nem erősíti meg azt a pletykát, hogy Oroszország elnöke súlyos betegségben szenvedne, de tény, hogy valami nincs rendben az egészségével.

A napokban egy másik Putyin-pletyka is felerősödött. Korábban többször is arról cikkeztek, hogy Vlagyimir Putyin testdublőröket használ, ha nem akar megjelenni a nyilvánosság előtt. Most ismét azt állította egy oroszellenes Telegram-csatorna, hogy készenlétbe helyezték az elnök dublőreit, hogy ha a szükség úgy hozná, és Putyint meg kell műteni, akkor tudják ők helyettesíteni, ezáltal titokban tartani azt, hogy mi van az államfővel.

Persze egy különleges arcfelismerő tehetséggel bíró portréművész, Simone Malik megvizsgálta most az orosz elnök vonásait, és szinte biztosra mondta, hogy Vlagyimir Putyin nem használ testdublőrt. A művész ehhez Oroszország vezetője arcának kulcsfontosságú részeit - az orrot, a füleit, és az ajkát - vizsgálta meg. A 42 éves Simone Malik az elnök múlt heti, moszkvai Lomonoszov Egyetemen tett látogatására alapozta a megállapításait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás