promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az új Nostradamus hátborzongató jóslata 2023-ra: tényleg kirobban a harmadik világháború?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az új Nostradamusként emlegetett férfi szerint egy ütközés fogja kirobbantani idén a harmadik világháborút.

Az 1500-as években élt Nostradamus híres csillagász és jövendőmondó volt, akinek a jóslatai közül több is beigazolódott. Sokak szerint az ismert brit parafenomén, Craig Hamilton-Parker az új Nostradamus, ugyanis neki is valóra váltak a jövendölései, hiszen egyebek között azt is előre látta, mikor tavaly szeptemberben elhunyt II. Erzsébet angol királyné – sőt, azt is elárulta, hogy mi lesz III. Károly királlyal:

Craig Hamilton-Parker most újabb aggasztó dolgokat mondott, főleg annak tudatában, hogy jelenleg is tart az orosz-ukrán háború, ami miatt rengetegen félnek attól, hogy kirobbanhat a harmadik világháború – ez főleg azért van, mert rendszeresen felmerül az atomfegyverek bevetésének lehetősége, ráadásul mindenki feszülten nézi, nehogy Oroszország véletlenül Ukrajnán kívül is támadást indítson.

Craig Hamilton-Parker szerint az év későbbi részében Tajvan felett valamilyen oknál fogva össze fog ütközni két repülőgép, ami a harmadik világháború kezdetét fogja jelenteni. Az ütközés nem biztos, hogy támadás lesz, hiszen az is elképzelhető, hogy balesetről lesz szó – illetve az is előfordulhat a parafenomén víziója szerint, hogy nem repülőgépek, hanem tengeralattjárók lesznek azok, amikkel ez megtörténik még 2023-ban.

Állítólag jóval durvább és hatalmasabb háború fog kialakulni Kína és Tajvan között, mint Oroszország és Ukrajna között. Craig Hamilton-Parker azt is elmondta, hogy ennek az lesz a vége, hogy Kína szétesik, és több, nagyobb ország fogja átvenni a helyét – persze könnyen lehet, hogy ezekből semmi sem fog megtörténni, de mindenképp nyugtalanító, amiket a férfi megosztott a világgal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás