promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy örömlány a kuncsaftjai bizarr szokásairól mesélt – van olyan, aki a bőrcsizmáját szokta nyalogatni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kéjhölgynek nem könnyű lenni mostanság, de akad olyan ügyfél, aki még reggelit is készít.

Az internet eléggé sok mindent megváltoztatott a szexmunkásokkal kapcsolatban. Ugyebár óriási áttörést hozott az OnlyFans, ami kifejezetten nem akart idézőjelbe téve „felnőtt” oldal lenni, de már mindenki ezzel azonosítja.

Van olyan modell, akinek jogász diplomája van, de elege lett abból, hogy a nagy cégek állandóan kihasználják, így már az OnlyFans-en az ötszörösét viszi haza az akkori fizetésének. Persze azt is tegyük hozzá, hogy negyed annyi erőfeszítéssel. Ma már persze nem csak villantani kell, hanem határozott influenszernek lenni, aki a taralmaival egy kis pluszt tud adni a közönségnek. Az az adott időszaktól is függ, hogy éppen miért vannak oda a netes rajongók.

Más dolog persze amatőr pornót forgatni, vagy a meztelen testedet mutogatni, mint ágyba bújni idegen férfiakkal. Aki ezt választja, az határozottan sok pénzt tud összeszedni, de közben igazán ki tud égni az ember lelkileg.

Az egyik örömlány Cosmopolitan magazinnak beszélt arról, hogy milyen férfiakkal találkozik a munkája során. Természetesen a rövid bizarr sztorik futószalagon érkeztek.

„Szombat este volt, amikor egy srác a lakásom előszobájában leguggolt és nyalogatni kezdte a bőrcsizmám. Kevesebb, mint egy perc múlva pénzt adott és elment”

- mondta az szexmunkás, akinek volt olyan kuncsaftja is, aki villásreggelit készített neki az együttlét után. Na, ő egy igazi úriember, de mégis fura lehetett a szituáció.

Az örömlány olyan férfiról is mesélt, aki egészen Kaliforniáig vitte őt egy üzleti útra. Egy ágyban aludtak, de nem volt semmi más köztük. Pedig itt beüthetett volna a „Micsoda nő!” hatás is akár. Vannak igazi szűkmarkú kuncsaftok is, akik még a szoba árát is levonják a végén.

Bár jól lehet vele keresni, de igazán nehéz szakma ez, rengeteg fura emberrel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás