promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demi Rose mellei gyakorlatilag kiesnek a ruhából, a magyar Playboy modell pedig bárki képzeletét be tudja indítani – válogatás
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demi Rose és Vass Zita után megmutatjuk a fitneszrajongó, Katrina Shaleen villantásait is.

Demi Rose amatőr modellként indította be a karrierjét az Instagramon, de ma már igazi profi. Éli az életet, mert tényleg bejárja az egész világot, és mindenhol villant egy nagyot. Vártuk a pillanatot, hogy Instagramon elérje a 20 milliós követőtábort, de ez a szám visszaesett 19,8 millióra. Ettől az angol modellnek így is arcpirítóan sok rajongója van. Demi Rose most olyan ruhát vett fel, amiből gyakorlatilag kiesnek a mellei. Visszamentünk kicsit, és a csodás popsiját is megmutatjuk nektek.

Az egyik kedvenc magyar modellünk, Vass Zita nem csak a Playboy címlapján pózolt már, hanem szabályosan kapkod érte a szakma, így rengeteg munkája van. Most Miamiban mutatta meg magát egy igazán vadító szettben. Lehet sokan lemaradtak a karácsonyi fotójáról, amikor ő volt a kis dögös rénszarvas.

Végül vándoroljunk át a tengerentúlra: Katrina Shaleen úgy mutatkozott be Instagramon, hogy ő csak egy fitneszrajongó, aki szeret modellkedni. A fitneszrajongás látszik, mivel eszméletlenül tökéletes a teste. Csak ajánlani tudjuk, hogy kövessétek be, mivel folyamatosan érkeznek tőle a forró képek.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás