promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás-Dallos Bogi elővette a vetkőzős vadmacska énjét, de Szavas Andi is újra villantott – válogatás
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Carina Zavline is néhány órája osztott meg egy igazán forró fotót.

Puskás-Dallos Bogi egy roppant érzékeny lány, és nem fogadta jól, amikor tiniként rosszakat mondtak rá. Azt is megemlítette, hogy botsáskának, deszkának, de még zsiráfnak is csúfolták, ami rombolta az önbizalmát. Mostanság egyre többször mutatja meg magát hiányos öltözetben, szóval tényleg kezd helyrerázódni az önbizalma. A fekete csipkés melltartó mellett még bemutatott néhány szexi darabot, szóval ne felejtsetek el lapozni.

Szarvas Andi négy évvel ezelőtt zsebelte be a Miss World Hungary címet, így ő  képviselte hazánkat a kínai világversenyen. Találkozhattunk vele az RTL-en, A Konyhafőnök VIP-ben, de most a TV2 képernyőjén tűnt fel a Farm VIP adásaiban. Az egykori szépségkirálynő Hawaiin nyaral, és egy sárga fürdőruhában mutatta meg a tökéletes testét.

Végül zárjuk a mai válogatást Carina Zavline dögös képeivel. Anno a Germany's Next Topmodelben láthatták a nézők, az Instagramon pedig már csaknem 1 millió követője van. Carina nem csak a testével varázsol, hanem az eszével is: például elképesztő módon hat nyelven beszél.

Nem volt elég a mostani válogatás?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás