promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy kielégítetlen férj így jutott el thai masszázsra – naplót vezetett az egy hétig érlelt vágyairól
Borítókép:  Profimedia (Képünk csak illusztráció!)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Külső segítséggel éri el a boldog házasságot.

A thai masszázs az ázsiai népi-paraszti kultúrában gyökerezik, de már jó ideje elterjedt a világ egyéb részein is. Természetesen Európába (így Magyarországra is) eljutott, nálunk azonban valamiért erotikus képzetek is társulnak hozzá. Általánosan elterjedt nézet, hogy a dögönyözést végző hölgyeket kisebb-nagyobb szexuális szolgáltatásokra is meg lehet kérni.

A hagyományos thai masszázs olyan gyógyító eljárás, amely ötvözi az akupresszúrát, az indiai Ájurvéda elveit, valamint bizonyos jógapozitúrákat. Európába ennek némileg az egyszerűsített változata jutott el, és – ez a fent említettek alapján is nyilvánvaló – némely férfiak az egyéb jellegű megkönnyebbülések miatt veszik igénybe a szolgáltatást.

Így tett az a német illető is, aki a Metro című brit bulvárlapnak számolt be arról, hogyan jutott el az egyik (tipikusnak mondható) hetén oda, hogy egy thai masszázzsal szerezzen örömet magának. Alaphelyzetként megemlítette, hogy a házassága jó, de a szexuális életük pocsék, mert a felesége ritkán kívánja az együttléteket. A férj ezért fordul ezen a téren külső megoldásokhoz.

„Átlagosan havonta kétszer járok prostituáltakhoz”

– jelentette ki a férfi, akit a cikkben Peter néven említettek. A felesége persze nem tud a kilengéseiről, viszont haszonélvezője a helyzetnek, mert azt hiszi, hogy a férjének is elegendőek a ritka összebújások.

Az egyik utóbbi hetében Peter hétfőn még alig gondolt a szexre, túlságosan is lekötötték a munkahelyi teendői, illetve az előző nap a feleségével is sikerült egy pásztorórát eltöltenie. Kedden már kicsit izgágábbnak érezte magát, ezért azon kezdett el töprengeni, hogy az önkielégítéshez folyamodjon, vagy inkább egy örömlánynál tegyen látogatást.

Már ekkor felmerült benne a thai masszázs gondolata, de még szerdán is csak a tervezgetéssel foglalkozott. A munkába menet meglátott egy gyönyörű nőt, és rögtön fantáziálgatni kezdett róla. Este végül a pornónézés és a maszturbálás mellett döntött.

A csütörtök emiatt nyugodtabban kezdődött számára, de este már megint azon agyalt, hogy jó lenne felkeresnie egy prostituáltat. Azok olyan dolgokat is bevállalnak (például az orális szexet), amit a felesége nem.

Péntek reggel már csak a szexre tudott gondolni, a kolléganőire is ilyen szemmel tekintett a munkahelyén. Délutánra ezért online lefoglalt egy thai masszázs időpontot, orális szexszel fűszerezve. A dögönyözés is jólesett neki, de a levezetés elégítette ki igazán.

Szombaton ezért újra boldogan vágott neki a hétvégének, a feleségével erdei sétán vett részt, ahol akadt néhány olyan eldugott hely, ahol akár szexelhettek is volna, ám erre a nejét most nem tudta rávenni. Vasárnap délután azonban a feleségétől is kapott egy kis erotikus masszázst, ami szeretkezésbe csapott át, vagyis a hét ismét jól végződött.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás