promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szomszédjának fizet a szexért egy lelkiismeretes férfi, hogy az helyettesítse őt az ágyban, amíg külföldön van
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Baráti szívesség vagy egyszerű prostitúció? Nem könnyű eldönteni!

A legtöbb férfi féltékeny a párjára, de nem úgy az a fickó, aki egészen elképesztő dolgot tett azért, hogy a barátnője az ő távolléte alatt se szenvedjen semmiben hiányt. Felkereste a szomszédban lakó fiatal srácot, és megkérte egy szívességre.

Minderről maga az érintett nő beszélt, aki a Daily Star című újság tanácsadójával osztotta meg különös történetüket. Az egész úgy kezdődött, hogy a barátja előléptetést kapott, ami gyakori külföldi utazással, meg persze csábítóan magas fizetéssel jár.

A férfi tudta, hogy a hosszú távollétek nem tesznek majd jót a szexuális életüknek, ezért megkérte az utcájukban lakó jóképű, fiatal srácot, hogy helyettesítse őt az ágyban, amíg külföldön tartózkodik. Hab a tortán, hogy ezért még pénzt is fizet neki, cserébe annak hetente kétszer meg kell látogatnia az asszonykáját.

„Szexedzőnek nevezi, és állítja, hogy remekül érzi magát, amióta hozzá jár. A fejfájása és a hátfájása is elmúlt, tele van energiával. A srác visszahozta őt az életbe, és jó néhány orgazmust is előcsalogatott belőle. Amikor hazatérek külföldről, otthon egy temperamentumos nőt találok, alig ismerek rá”

– összegezte a különös kapcsolat előnyeit az előfizetéses szexet kitaláló férfi. A jóképű srácot már rég kiszúrta az utcájukban, és azt gyanítja, hogy nem az ő párja az egyetlen unatkozó háziasszony, akinek efféle szolgálatot teljesít.

A Daily Star tanácsadója azonban keményen kiosztotta a lelkes férfit, aki szerinte nem „baráti” szívességet kért egy szomszédtól, hanem egyszerűen egy szexmunkást talált a párja számára.

Ennek persze meglehet a maga hátulütője, különösen akkor, ha a srác nem híve a biztonságos együttléteknek. A tanácsadó azt is furcsállja, hogy a nő elfogadta ezt a szolgáltatást, ahelyett, hogy a hazatérő párjától várná a szeretetet és kielégülést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás