promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: mi történik a kapcsolatoddal? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Féltékenység: Nem bízol a saját ítélőképességedben, nehezen határozod el magad. Ez a belső bizonytalanság azonban csak azt eredményezi, hogy egyre kilátástalanabbnak látod a jelenlegi problémát, holott a valóságban nincs okod komolyabb aggodalomra. Bizonytalan lehetsz a párkapcsolatban is: nem tudod, hihetsz-e a párodnak, vagy esetleg ő nem tudja, hogy megbízhat-e benned. Beszélnetek kell arról, hogyan látjátok egymást és saját magatokat ebben a kapcsolatban! Ne hagyd, hogy megmérgezze az életed az állandó szorongás!

2. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Szerelmi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy minden jóra fordul. Olyan történés várható, ami hirtelen robban be az életedbe, és teljesen felforgatja az eddigi életedet. Aggódalomra azonban semmi ok, hiszen ezek a változások nagy boldogságot hoznak. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak az örömöt! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményre számíthatsz. A munkádban is csupa jó dolog vár rád, még akár fizetésemelést is kaphatsz.

3. kártya jelentése:

Házasság: Áldást jelez a kártyalap. A kérdéses helyzet tartósságára utal, legyen az új munkahely vagy befektetés. Komoly elköteleződést mutat a lap. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy találkozol valakivel, akivel hosszú távú kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha már párkapcsolatban élsz, tudd, hogy komolyak a választottad szándékai. Titkos viszonyt is jelezhet, ami veszélyezteti a meglévő kapcsolatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás