promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp – július 01: Az egyik csillagjegy tönkreteheti a párkapcsolatát, a másik pedig nyugodtan kockáztathat – vajon rád igaz a dolog?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán valamint a Kos is belefuthat párkapcsolati gondokba, szóval a szerelemben abszolút nem kedvez nekik ez a bolygóállás. A hétvége előtt igyekezz mindent helyretenni, viszont ne kapkodj. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha van párkapcsolatod, akkor jobban oda kell figyelned a társadra. A nézeteltéréseket tisztáznotok kell, különben a feszültség fel fog titeket őrölni. Sok változás kerülhet elő az életedben, amik remek hatással lehetnek rád. Nagyobb hangsúlyt kell fektetned a céljaidra, mert így érheted el a boldogságot is.

Bika (április 21. - május 20.)

Kicsit rosszul érezheted magadat, ha nem jön össze minden elsőre, de túl kell jutnod a bizonytalanságon. Ha feladod, akkor a problémák elkezdenek tornyosulni, és akkor már csak nagyon nehezen fogsz elbírni velük. Valahogy muszáj leszel a csökkenteni a nyomást magad körül. Összpontosíts a munkára, és próbáld meg kizárni a zavaró tényezőket!

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok személy idegesíthet magad körül, de ne hagyd, hogy bárki miatt felforrjon az agyvized. A munkádban és otthon is találkozhatsz konfliktusokkal. A bolygók azonban ösztönöznek arra, hogy túl tudj lendülni bármilyen kihíváson. Ne ijedj meg, mert minden küzdelem, amibe belefutsz, az nem lesz kilátástalan.

Rák (június 22. - július 22.)

Ha sok a feladatod, akkor az eléggé szétszórttá tehet. Jobban járnál, ha most kivételesen felírnál mindent, és követnéd a fontosabb feladatokat és teendőket. Meglátod, így még gyorsabban is tudsz haladni. Fogadd el olykor a segítséget, mert így el tudod kerülni a kellemetlen helyzeteket. Az este mindenképpen a feltöltődésé legyen.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha van párkapcsolatod, akkor az következő időszakban nagyon kijöhet rajtad a birtoklási vágy, így könnyen féltékenyé válhatsz. Ez nem tesz jót nektek, így törekedj inkább a harmóniádra. A munkádban rejtett energiák szabadulhatnak fel, de azokat neked kell tökéletesen beosztanod, hogy hasznuk is legyen. Hétvégén olyan programot válassz, ami tényleg ki tudja kapcsolni az agyad.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A jelenlegi bolygóállás miatt Fortuna igazán kegyes lehet hozzád. Ez azt jelenti, hogy nyugodtan kockáztathatsz, és olykor feltehetsz mindent egy lapra. Gyűjts bátorságot, hogy belevágj valami olyasmibe, amitől eddig nagyon tartottál. Fel kell venned a tempót, mert gyorsulni fognak az események körülötted.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ha jól tudtad keverni a kártyáidat, akkor kezd helyrejönni körülötted minden, de még akadhatnak problémák. Muszáj, hogy szép fokozatosan haladj, mert a kapkodással nem érsz el semmit. Csak óvatosan mindennel, és attól se riadj vissza, ha segítséget kell kérned, vagy éppen csapatban kell dolgoznod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Előfordulhat, hogy túl sok dolgot akarsz egyszerre megcsinálni. Oda kell figyelned, mert elég hamar ellőheted azt a bizonyos puskaport. Ha nem ügyelsz a tartalékenergiáidra, akkor úgy eshetsz bele a többi napba, mint akin átment egy úthenger. Fontos érezned, hogy mi a tempó, ami még kényelmes a számodra. Ne hagyd, hogy bármit is rád erőltessenek.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Érzékenyebb lehetsz, és nem veheted jó néven más embereknek a véleményét, főleg, ha nem állnak túl közel hozzád. Pedig meghallgathatnád őket, mert lehet sok mindenben igazuk van. A bolygók felerősíthetik a csökönyös énedet, és csak akkor tudod észrevenni, hogy rossz úton jársz, amikor már túl késő. Lassíts a tempón, az tényleg sokat segíthet.

Bak (december 22. - január 20.)

Fontos, hogy ne legyél makacs, és hallgass a közeli barátaidra. Az iránymutatás most több helyről is érkezhet, ami segíthet megoldani a gondjaidat. Stabilan kell tartanod az érzelmeidet, és határozottságot kell sugároznod. Tudod, hogy akkor sem szabad pánikba esned, ha valami nem jön össze elsőre. Ha ma produktív tudsz lenni, akkor nyugodt hétvége várhat rád.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nem szabad mindent túl komolyan venned. Olyan időszak érkezhet az életedbe, amikor meg kell tanulnod kicsit elengedned magadat. Az öngondoskodás fontos lesz a közeljövőben, mert ha túlterheled magad, annak katasztrofális következményei lehetnek. Jelentőségteljes, hogy ne legyél túl kemény magaddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Az univerzum igyekszik felhívni a figyelmedet arra, hogy nem szabad mindenhez túl erősen ragaszkodnod. Pozitív változás érkezhet az életedbe, de a fejedben lévő rendetlenség ezt eléggé vissza fogja tartani, és persze az is, ha nem tudod rendesen elengedni a múltat. Teremts helyet a friss kalandoknak, amikről már régen álmodsz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás