promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A hónap kiváló dolgozója: egy alkalmazott összetörte Cristiano Ronaldo méregdrága Bugattiját
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A közel 800 millió forint értékű kocsiban szemmel látható kár keletkezett.

A Bugatti Veyron a világ egyik legdrágább szupersportkocsija, amelynek több 100 millió forintra rúg az értéke. Nem véletlenül: 16 hengeres, 8 literes motor, 1000 lóerős teljesítmény, bőven 400 km/h fölötti végsebesség. Kell még ecsetelni?

Egy ilyen csúcsjárgánya persze csak a legtehetősebbeknek van, például Cristiano Ronaldónak, aki a napokban bele is került vele a hírekbe. A Bugattija ugyanis csúnyán összetört, bár nem a portugál csatárzseni ügyetlenségének következtében.

A sztárfocista éppen Mallorcán nyaralt, és szeretett volna egy kicsit a Veyronban villogni. Egy alkalmazottra bízta, hogy hozza el neki a kocsit, az azonban valamit nagyon benézett, mert letért az útról, és elég csúnyán megreccsentette az 1,7 millió fontba (közel 800 millió forintba) kerülő autócsodát.

Ronaldo és családja először mentek azóta nyaralni, hogy megszületett a kislányuk, illetve elvesztették annak ikertestvérét. A vakáció tehát nem alakult felhőtlenül, bár az autót vezető személy (a focista testőre) szerencsére nem sérült meg.

A focista nem Mallorcán tárolta a Bugattiját, hanem külön az élvezet kedvéért hajóztatta a Spanyolországhoz tartozó szigetre. A kocsinak főleg az orra sérült meg, és valószínűleg nem lesz olcsó a javíttatása. A baleset kiváló látási viszonyok között történt, helyi idő szerint 11 óra körül.

A vétkes alkalmazott aligha lesz a hónap kiváló dolgozója, de talán az elbocsátástól sem kell félnie. A rendőrség egyelőre vizsgálódik az ügyben, így nem tudjuk, mi okozta a szokatlanul ügyetlen balesetet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás