promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Büszkén pózolt rommá tört Porschéja mellett az orosz származású szexistennő
Borítókép:  instagram.com/followjuliajasmin
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A nyár elején szenvedett balesetet a luxusautóval, amely helyett máris van egy új kedvence.

A Németországban élő, mellben erősnek tűnő Julia Jasmin Rühle a nyár elején csúnya közlekedési balesetet szenvedett. A 34 éves, orosz származású valóságshow-szereplő Porschéja nagy sebességgel csapódott az autópálya szalagkorlátjának.

A hölgy súlyos sérüléseket szenvedett, de sikerült egyedül kiszállnia a kocsiból. Az ütközés erejét jól mutatja, hogy a bő 300 lóerős Porsche 718 Cayman három kereke lerepült, a roncsok pedig 300 méteres körzetben szóródtak szét az úton.

Julia azóta már testben és lélekben is rendbejött, és úgy tűnik, túllépett a történteken. Erre utal, hogy a közelmúltban meglátogatta hajdani autója maradványait, mégpedig éppen a júliusi születésnapja környékén.

„Könnyes találkozás volt, de hasznosnak bizonyult számomra, hiszen így tisztába jöhettem magammal, és megtaláltam a lelki békémet. Szeretném ismét hangsúlyozni, hogy senkit sem érintett rajtam kívül a baleset, így más nem is sérült meg”

– írta ki a szemlátomást újra magabiztos hölgy az Instagramra. Julia úgy gondolja, hogy védangyalként az édesanyja óvta meg őt a nagyobb bajtól, aki két éve hunyt el. Emellett köszönetet mondott a Porsche tervezőinek is, akik ilyen biztonságos kocsit álmodtak meg.

Bár a baleset tényleg óriási volt, az egyedül utazó szépség pár hét elteltével már maga számolhatott be arról, hogy túl van a legnehezebb időszakon, és a felépülése maradéktalan lesz. Arra viszont nem adott magyarázatot, mi okozta a többszöri átpördüléssel járó karambolt.

A JJ Sexy néven is ismert hölgy a nyár végére aztán egy új kedvencet is beszerzett, mégpedig egy 620 lóerős Audi R8 személyében. Julia áradozva írt a kocsiról, mert nem hitte volna, hogy egy másik masina is úgy a szívébe zárkózhat, mint a korábbi Porsche.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás