promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ért Tiger Woods pályafutása? – Ilyen állapotban van most a golflegenda
Borítókép:  Profimedia
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tiger Woods még februárban szenvedett balesetet, és most kiderült, hogy milyen állapotban van.

A 45 éves, 15-szörös major-győztes Tiger Woods február 23-án szenvedett autóbalesetet Los Angeles közelében. A kocsija lesodródott az útról, és többször megpördülve az oldalán landolt. A játékos jobb lábszára és bokája roncsolódott, nyílt törései voltak, több órán át operálták, és a sípcsontját, valamint a bokacsontját is rögzíteni kellett csavarokkal. Később kiderült, hogy a balesetet gyorshajtás okozta.

A történtek után egyelőre bizonytalan, hogy Woods mikor térhet vissza, de Steve Stricker, az amerikai Ryder Kupa-csapat kapitánya azt mondta, hogy a világ legismertebb golfozójának felépülése jól halad, optimista a jövőjével kapcsolatban, és biztos benne, hogy visszatér a pályára.

„Sokat beszélgettem Tigerrel, hiszen ő is része a Ryder Kupa-családnak. Ezúttal nem tud a rendelkezésünkre állni mint a segítőm, mert tart a rehabilitációja, amely jól halad. Egyre jobban van, jól érzi magát, és minden úgy zajlik, ahogy kell”

fogalmazott Stricker.

A Ryder Kupa a golfozók legrangosabb csapatversenye, az amerikai és az európai válogatott hagyományos összecsapása, amelyre idén a Wisconsin állambeli Whistling Straitsben kerül sor szeptember 24-26-án – áll az MTI összefoglalójában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás