promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin visszavonul - Rejtélyes betegség lehet az oka?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin elérkezettnek látta az időt, hogy visszavonuljon.

Amióta csak tart az orosz-ukrán háború, szinte az egész világ abban reménykedik, hogy minél hamarabb vége lesz. Csak telnek a hetek, hónapok, és egyre rosszabb a helyzet, hiszen az orosz elnök, Vlagyimir Putyin a jelek szerint egyáltalán nem hajlandó békét kötni – pedig mostanában nagyon aggasztó dolgokat lehet hallani róla.

Egyes források szerint Vlagyimir Putyin folyamatos orvosi megfigyelés alatt áll, mivel ritka és komoly betegségben szenved, de természetesen az emberei cáfolják ezt – mi mást tehetnének, hiszen nagyon fontos, hogy az Oroszország arcának számító elnök a lehető legerősebbnek, leghatározottabbnak tűnjön a külvilág felé, gyengeségek nélkül.

Most kiderült, hogy Vlagyimir Putyinnak mégis szüksége van egy kis pihenésre, ugyanis egy időre visszavonul, és Szibériába megy kikapcsolódni, illetve kiengedni a fáradt gőzt – bár most is lehet hallani olyan pletykákat, amik szerint az elnök valójában nem nyaralni megy a háború kellős közepén, hanem műtétre.

Putyin legutóbb tavaly szeptemberben vakációzott, így jó ideje tervezi már a hamarosan esedékes utazást, ami állítólag nem fog sokáig tartani, hiszen rengeteg dolga van az államfőnek – persze az sincs kizárva, hogy igazak a szóbeszédek, és tényleg megműtik, de ez valószínűleg nem fog kitudódni.

Sokan úgy gondolják, hogy Vlagyimir Putyin az, aki még mindig erőlteti a háborút, mintha egy személyes vendettáról lenne szó számára, pedig Oroszországban már egyre többen szeretnék (ugyanúgy, mint a világ többi részén), hogy véget érjen ez a rengeteg emberi életet követelő konfliktus. Ezek alapján pedig van rá esély, hogyha ő valamilyen módon kikerülne a képből, akkor végre béke lehetne a két ország között – nem hiába lehet hallani egyre több helyről, hogy szinte folyamatosan merényletre készülnek ellene.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás