promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin egy kegyetlen magyar szóvicc áldozata lett
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vlagyimir Putyin ennyire figyelne a kinézetére?

Vlagyimir Putyin nem olyan rég fiatal vállalkozókkal találkozott Moszkvában. Az orosz elnök megígérte, hogy jobban fognak élni tíz év múlva, mint most. Ezt vehetjük kicsit átvitt értelemben, mivel most tengernyi szankció van Oroszország nyakában, amitől nyilván csak jobb lehet a helyzet később.

Az elnök a találkozót megelőzően felkereste a I. Péter orosz cár születésének 350. évfordulója alkalmából megrendezett tárlatot a Népgazdaság Vívmányainak Kiállításán.

Putyin felidézte a Nagy Északi Háborút, ahol Péter cár véleménye szerint nem elragadott területeket, hanem orosz őshonos földeket szerzett vissza. Úgy látja ez ma is nagyon fontos feladat Oroszország számára.

Vlagyimir Putyin neve most tényleg az egész médiában kelendő, és még a bulvárlapok is rendre lecsapnak rá. Szóba kerül mindig az, hogy halálos beteg, bár eddig a legdurvább teória az volt, hogy az orosz elnök már lehet nincs is életben.

A brit titkosszolgálat egyik forrása úgy látja, hogy Putyint hetekig vagy akár hónapokig is helyettesítenék egy dublőrrel. Az elméletek szerint az előre bekészített videókat is gyakran előveszik, mivel az orosz elnök kezeléseken vesz részt.

A Radio Face – FM közben azon poénkodott, hogy Putyin arca egyre feszesebb lesz, ahogy öregszik, és igazán megoszthatná a világgal, hogy milyen bőrápolási termékeket használ. A képet ide kattintva tudjátok megnézni. Az egyik kommentelő rögtön le is csapott a magas labdára:

„Valami Krímet-et használ! Talán ez is a márka neve! Mindig ezt mondják a hírekben!”

Valaki szerint az már bőven elég arcsimító, ha Putyin medvén lovagol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás