promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyinnak hónapjai vannak hátra – az orosz elnök napjai meg vannak számlálva egy volt brit hírszerző szerint
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Maximum hat hónapja lehet hátra az orosz elnöknek.

Christopher Steele, volt brit hírszerző szerint Vlagyimir Putyinnak már csak hónapjai lehetnek hátra, a nyugati szankciók és az egészségi állapota belátható időn belül véget vethet az orosz elnök 22 éves hatalmának - írja a The Guardian.

Steele nemrég a BBC-nek nyilatkozott arról, hogy Putyin már nem sokáig maradhat hatalmon.

„Putyin napjai »meg lesznek számlálva«, amint az Oroszországgal szembeni nyugati szankciók, különösen az energetikai intézkedések életbe lépnek”.

Az egykori hírszerző ugyanakkor hozzátette, egyértelmű jelek utalnak Putyin elnök egészségi állapotának folyamatos romlására, és ha az amerikai és a brit források igazak, Oroszország vezetője hamarosan magatehetetlenné válhat, ami azt jelenti, hogy többé már nem lesz képes ellátni a feladatát, és alkalmatlanná válik az ország vezetésére.

„Ez egy erős rezsim, ahol az embereknek félniük kell a vezetőtől, és ha a vezető egészségügyileg cselekvőképtelen, akkor biztos vagyok benne, hogy lépést fognak tenni ellene”

- tette hozzá Steele.

Vlagyimir Putyin betegségéről megoszlanak az információk. Egyesek úgy vélik, hogy daganatos betegség, Parkinson-kór vagy idegrendszeri betegséggel küszködhet, míg mások szteroidkúrákról és életmentő műtétekről beszélnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás