promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság Putyin állapotáról - Már nincs sok ideje hátra az orosz elnöknek?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengeteg szóbeszéd terjed arról, hogy Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin halálos beteg – most az orosz külügyminiszter tiszta vizet öntött a pohárba.

Sokak számára hihetetlen, de még mindig nem ért véget a szomszédunkban zajló orosz-ukrán háború, ez pedig egyesek szerint azért lehet, mert Vlagyimir Putyin nem hajlandó se békét kötni, se letenni a fegyvert, mert az számára személyes kudarc lenne, és megalázónak érezné – éppen ez a gőg az, ami annyira aggasztja az egész világot, ráadásul még különböző orosz szuperfegyverekről is lehet hallani, amiknek a létezése szintén nem éppen megnyugtató.

Felmerültek olyan pletykák, hogy Vlagyimir Putyin leginkább azért akarja még mindenképp végigvinni a háborút, mert halálos beteg, és már nincs sok ideje hátra. Állítólag ezért is van vele megállás nélkül egy orvoscsoport, hátha hirtelen rosszul lesz és meg kell menteni az életét – de úgy tűnik, hogy ennek a szóbeszédnek nincs alapja.

Oroszország külügyminisztere, Szergej Lavrov egy interjúban elárulta, hogy Vlagyimir Putyin kitűnő egészségügyi állapotban van, és egyáltalán nem beteg – sőt, még azt is hozzátette, hogy szerinte épeszű emberek nem láthatják az orosz elnökön se betegség, se egyéb bajok jeleit.

Egyelőre még kérdéses, hogy mennyire lehet hinni az orosz külügyminiszternek, hiszen van rá esély, hogy csak tartja a hátát, Putyin pedig valóban nagyon beteg. Mindkét eshetőség ugyanannyira valószínű, így jelenleg egyiket sem lehet készpénznek venni – egyedül az biztos, hogy szinte mindenki várja már, hogy minél hamarabb véget érjen az orosz-ukrán háború.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás