Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Putyint hamarosan eltüntetik? Nagyon erőteljes dolgokat járt körbe egy szakértő

Putyint hamarosan eltüntetik? Nagyon erőteljes dolgokat járt körbe egy szakértő

Élet

Putyint hamarosan eltüntetik? Nagyon erőteljes dolgokat járt körbe egy szakértő

Élet

BTP 17:47

Az orosz-ukrán háborúnak egy nagy fordulópontja lehetne ez, de Vlagyimir Putyin vajon tényleg beteg?

Jelenleg a szakértők se mernek nagyon mondani arról semmit, hogy mikor érhet végre véget az orosz-ukrán háború, ami nem csak a szomszédunkra és Oroszországra, hanem egész Európára hatással van.  

A legfelkapottabb hír az volt a héten, az Azovsztal acélgyár utolsó védői is megadták magukat, és az orosz katonák állítólag már Mariupolt is teljesen elfoglalták. Most a támadók Szeverodonyecket próbálják bevenni négy irányból is.

Zelenszkij nem olyan rég már arról beszélt, hogy a háború csak a tárgyalóasztalnál tud teljesen véget érni. Az ukrán elnök is elismerte, hogy a tárgyalások nem lesznek könnyűek, mert mind a két fél elég nehezen enged.

Közben a testbeszéd-szakértők a múltkor kielemezték Vlagyimir Putyint, akiben van bőven elfojtott harag, de azt is kifejtették, hogy az orosz elnök nagyon legyengültnek tűnik. Azt már eddig is találgatták a szakértők, hogy Putyinnak lehet valamilyen betegsége.

Számos állítás hangzott el a vezető egészségi állapotával kapcsolatban, és egyes lapok úgy látják rákban szenved, így kemoterápiás, valamint szteroidos kezelést kap. Más jelentések szerint Putyin Parkinson-kórban vagy korai stádiumú demenciában szenved.

Az MI6 egykori vezetőjének, Sir Richard Dearlove-nak az a jóslata, hogy Putyint hamarosan szanatóriumba küldhetik - számolt be róla a Mirror. 

„2023-ra valószínűleg eltűnik: szanatóriumba kerül, ahonnan nem kerül ki Oroszország vezetőjeként. Nem azt mondom, hogy nem fog kikerülni a szanatóriumból, de nem lesz Oroszország vezetője többé. Ez egy módja annak, hogy puccs nélkül továbblépjen mindenki”

- mondta a brit titkosszolgálat egykori vezetője.

Dearlove úgy látja, Oroszországban a közvélemény nem, de a szakértői vélemények kezdenek megváltozni.

Borítókép: Profimedia