promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félelmetes szuperfegyvert teszteltek az oroszok - Aggódhat az egész világ?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Oroszország egyre durvább eszközökhöz nyúl, hogy megnyerje a háborút Ukrajna, és lassan mindenki más ellen.

Hiába szeretné már szinte mindenki, hogy vége legyen, sajnos még mindig tart az orosz-ukrán háború, ami az utóbbi hetekben rengeteg ember életét tette pokollá. Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin úgy tűnik, hogy hajthatatlan, és addig nem áll meg, míg meg nem kapja, amit akar – de mivel a legtöbb ország Ukrajnát támogatja, így egyáltalán nincs olyan könnyű dolga, mint hitte, ezért nem lehet tudni, hogy mikor ér véget ez a rémálom.

Oroszország szinte folyamatosan fenyegeti az ellenállókat, hiszen a különböző orosz katonai vezetők már többször is elmondták, hogy nem félnek elmenni a végsőkig sem – vagyis, ha sarokba szorítják őket, akkor akár atomfegyvereket is bevetnének, és még a harmadik világháború kirobbanásának esélye sem tartaná őket vissza.

A minap ismét egy fenyegető jellegű bejelentést tett Oroszország, ugyanis a világ tudtára adta, hogy újabb sikeres tesztet végeztek a Cirkon nevezetű hiperszonikus rakétán, ami képes a hangsebesség kilencszeresével haladni, és ezer kilométeres a hatótávolsága – vagyis elképesztő pusztításra képes, ráadásul félelmetesen gyorsan.

A legtöbben abban reménykednek, hogy ez is csak egy újabb üresnek tűnő fenyegetés Oroszország részéről, és nem akarják élesben bevetni a Cirkont, ugyanis annak komoly következményei lennének.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás