promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: milyen változás áll be az életedben? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Utazás: A lap jelenthet közelgő utazást vagy költözést. Valami megváltozik az életedben. Ismeretlen helyzetben találhatod magad, ami eleinte talán megijeszt, de mindenképpen pozitív élményeket tartogat számodra. Elképzelhető, hogy tovább kell lépned egy kapcsolatból, vagy új alapokra kell helyezni azt. Semmi sem lesz már olyan, mint régen! Munkahelyi ügyekben előléptetést vagy munkahelyváltást jelez a kártya.

2. kártya jelentése:

Váratlan öröm: Szerelmi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy pozitív irányban változik meg a kapcsolat vagy az érzések. Olyan történést is előre vetít a kártya, ami hirtelen robban be az életedbe, és változásokkal jár. Aggódalomra azonban semmi ok, hiszen ezek a változások a várva várt boldogságot hozzák el neked. Itt az ideje, hogy megengedd magadnak az örömöt! Egészség terén gyógyulást, hirtelen javulást mutat a kártya, anyagi jellegű kérdésnél pénznyereményt jelez. A munkádban fizetésemelésre, jutalomra számíthatsz.

3. kártya jelentése:

Betegség: Valamit elnyomsz magadban, ami hosszú távon árthat akár az egészségednek is. Nem jó, ha csak őrlődsz, és nem a megoldást keresed a problémádra. Arra figyelmeztet a lap, hogy az életed valamelyik területe meggyengült, és nem lesz könnyű helyrehozni azt, de odafigyeléssel és kitartással sikerülhet. Lehet, hogy túlzottan ragaszkodsz olyan múltbéli dolgokhoz, amiket már ideje lenne elengedni, mert nem engedik, hogy igazán boldog légy.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás