promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milliókat ér a pucér Donald Trump
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy aukción árvereztek el egy meztelen szobrot róla, átszámítva több, mint 8 millió forintért.

Donald Trump volt amerikai elnök eléggé megosztó személyiség. Még a követői elvakult része a Capitoliumot is megostromolják miatta, az ellentábor szívesen űz gúnyt belőle, ami valljuk be, nem nehéz feladat. Egy anarchista csoport legutóbb egy meztelen, óriási hassal rendelkező szobrot készített róla, amit most el is árvereztek.

A szobor egy sorozat része, de a legtöbbet megrongálták vagy meg is semmisítették, valószínű, hogy az egyetlen túlélőt sikerült eladni. A mű 28 ezer dollárért kelt el, ami 8 701 420 Ft átszámítva.

Amerika 45. elnökét teljesen meztelenül ábrázolja, de herék nélkül.

2016 augusztusában, miután Trump bejelentette, hogy indul az elnöki címért, jelentek meg a szobrok Los Angelesben, San Franciscoban, New Yorkban, Seattle-ben és Clevelandben a köztereken, nemzetközi figyelmet keltve.

A másik négy szobrot elkobozták és megsemmisítették, mondván, hogy tiltva van minden meg nem engedett építkezés a városi parkokban, legyen az bármilyen kicsi is.

Az egyetlen fennmaradt példányt a Hollywood Boulevard-i La Luz de Jesus Galéria mentette meg, mielőtt elvitték és beolvasztották volna.

A vásárlásról kiadott közlemény szerint a vásárló Zak Bagans (paranormális jelenségek nyomozója és amerikai televíziós személyiség) a pocakos Trumpot a Las Vegas-i Haunted Múzeumban kívánja kiállítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás