promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sokkolta a rajongóit a szexi Megan Fox azzal, amit Donald Trumpról mondott, magyarázkodnia kellett!
Borítókép:  Megan Fox a Jimmy Kennel showműsorban/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megan Fox Jimmy Kennel showműsorában "legendának" nevezte Donald Trumpot, majd amikor a rajongói felhördültek, rögtön utána magyarázkodnia kellett. A színésznő helyére tette a dolgokat, miután azzal vádolták, hogy a volt amerikai elnök támogatója. 

A színésznő a hét elején megjelent a Jimmy Kimmel Live című műsorban, ahol a vendégműsorvezető Arsenio Hallnak mesélt arról, hogy mit csináltak mostanában Machine Gun Kellyvel, többek között Costa Ricába utaztak, hogy kipróbálják az ayahuascát.

[[cikk1]] 

A műsorvezető arról kérdezte Foxot, hogy más A-listások mellett nemrég részt vett a Conor McGregor és Dustin Poirier közötti UFC 264-es mérkőzésen. A nagy horderejű Las Vegas-i küzdelem számos hírességet vonzott, valamint a korábbi elnököt is, akiről Fox megjegyezte, hogy a tömeg "legendaként" fogadta őt az eseményen. Fox így beszélt az eseményről: 

"Legalább harminc testőr volt mellette. Ő egy legenda. Az arénában lévők rendkívül szimpatizáltak Trumppal, amikor bejött. Nem tudtam, mit érezzek, elvégre ha valakit ennyire féltenek, az az ember egy célpont, én is megsérülhetek, hiszen ott vagyok tőle pár méterre. A saját épségemért aggódtam. Ilyet még soha nem láttam, tiszta őrület volt."

A megjegyzés egyértelműen felháborította az embereket és emiatt sokan azzal vádolták, hogy támogatja a rendkívül megosztó republikánus politikust és volt elnököt. A visszatetszés arra késztette a sztárt, hogy szerdán Instagram-sztorijában helyre tegye a dolgokat. 

"Nos, én nem tartozom semmilyen politikai párthoz vagy politikushoz. Nem mondtam, hogy Donald Trump legenda, a kontextus rossz volt: ott, azon a színtéren legenda volt, ez fontos különbségtétel. A hely tele volt UFC-rajongókkal, akik nyilvánvalóan republikánus beállítottságúak voltak. Én egy egyszerű megfigyelhető tényt írtam le, nem a személyes véleményemet."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás