promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: szükség lesz a kitartásodra, hogy pontot tudj tenni néhány fontos dolog végére
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most még semmiképpen se a közelgő hétvége járjon a fejedben, mert hosszú lesz az út odaáig. Néhány csillagjegynek bizony rá kell jönnie, hogy sokkal eredményesebb lesz, ha összefog valakivel a közös cél érdekében. Az se riasszon el, ha segítséget kell kérned valakitől. Lássuk, hogy mire hívja fel a figyelmed a mostani bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

Jelenleg nem igazán engedheted meg magadnak, hogy rosszul mérd fel a helyzeted. Fontos, hogy valóban csak addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér. Nem szabad most nagyobb kihívásokba belevágnod, sem az üzletben, sem a magánéletben. Nagy csalódás lesz a vége, ha nem figyelsz a belső hangokra. Jobban át tudod látni a helyzetet, mint hinnéd, csak kicsit koncentrálnod kell.

Bika (április 21. - május 20.)

Okod van arra, hogy végre magabiztosnak érezd magad. Végre majd utat engedhetsz a hosszú távú terveidnek, amire elég régóta vársz. Sok akadály el fog hárulni az utadból, de az, hogy boldog tudsz-e lenni, az csak rajtad múlik majd. Könnyebben és szerencsésebben fogsz boldogulni, de az igazi célokért neked kell változnod.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Főleg otthoni problémák kötik le a figyelmedet, de nem szabad, hogy ezeket túl komolyan vedd, mert teljesen elronthatják a hangulatodat. A párod is elégedetlen lehet valamivel, de meg kell vele találnod a közös hangot. Ugyanez van mindenkivel, mert ha engedsz a vitáknak, akkor abból nagyon rosszul jöhetsz ki.

Rák (június 22. - július 22.)

Az utóbbi napokban sok nehézséggel kellett megküzdened. Ma végre jó híreket kapsz, és kedvezőek a feltételek, hogy egy nagy kihívásból tovább tudj lépni. Legyen szó szerelemről, a munkádról, vagy másról, ne legyenek kétségeid. Ha a negatív energiáknak utat engedsz, akkor csak bizonytalanságba taszítod magad. El kell ezt felejtened most, és csak előre nézni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne félj semmitől, a jelenlegi bolygóállás neked csak pozitív dolgot tud hozni, ha engedsz neki. Jó hangulatban vagy, ami nálad előrehaladást jelenthet az élet bármilyen területén. Erre kell fókuszálod, és a gondokat, problémákat minél hamarabb megoldani. A fontos kérdésekben is jó döntést hozhatsz. Ha nem hagyod, hogy a szürkeség uralkodjon rajtad, akkor boldog napok várhatnak rád.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Igazán tudod élvezni az életet, és próbálod az új kihívásokat is türelemmel kezelni. Viszont vannak most olyanok a környezetedben, akik bajt szeretnének okozni neked. Jól gondolkodj el, hogy a felszabadult pillanataidban kiben bízol meg, mert bárkiből lehet ellenség. Arra főleg vigyázz, hogy kinek mit ígérsz – inkább a saját dolgaiddal foglalkozz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Olykor belebonyolódhatsz néhány problémába, pont ezért nyitottabban kell gondolkoznod. Szánj egy kis időt arra, hogy kitörj a megszokott rutinodból. Jobban kell érzékelned, mi folyik körülötted – annyira összpontosíthatsz egy bizony célra, hogy elhanyagolod az embereket magad körül. Ne szoríts háttérbe senkit, csak ha nagyon muszáj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet, hogy cselekedeteid ma rendszertelenek és spontának, de ha ezek vezetnek eredményre, akkor így kell haladnod. Még egy kis ravaszságot is bevethetsz, de persze ne vidd túlzásba. Úgy érzed nincsen előtted lehetetlen, ami jó hozzáállás. Hozd ki magadból a maximumot, és a közelgő hétvégén teljesen megpihenhetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Előfordulhat, hogy eluralkodik rajtad a kísértés, és a saját szabályaidnak fogsz ellentmondani. Ez azért is történhet, mert a meglévők nem működnek túl jól. Muszáj vagy hamar észbe kapni, mert hamarosan itt van a hétvége, előtte pedig még van bőven kihívás. Ha azt látod, hogy bizonyos dolgok nem stimmelnek, akkor azonnal lépj.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne hagyd, hogy a nap pozitív energiája elszaladjon melletted. Képes vagy erre rátalálni, és jobban ki is használni, mint a többiek. Kelj kicsit korábban, és tölts kicsit több időt a hasznosabb dolgokkal. Ne gondolkodj tovább egy-egy kérdésen, mint amennyit kell, szóval nem szabad, hogy túlbonyolítsd a feladataidat. Egyszerűsíts és haladj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon kontrolálni szeretnél mindent, ami sajnos nem mindig fog eredményre vezetni. A logikád olykor csődöt mond, de ez ne keserítsen el. Ha hagyod természetesen áramlani a folyamatokat, és nem pánikolsz feleslegesen, akkor is megfelelő tempóban haladhatsz. Legyél résen, és találd meg a kiskapukat, amiben lehet.

Halak (február 20. - március 20.)

Lehet, hogy tudatosan el kell engedned néhány tervedet, és egyszerűen a véletlenre bíznod a dolgokat. A legtöbbször nem jó dolog bízni a vak szerencsében a húzósabb napok előtt, de akadnak olyan dolgok, amiket csak így tudsz megoldani. Olyan gondokba bonyolódnál bele, amiknek sosem érnél a végére ebben az időszakban. Ne félj, később lesz időd mindent kijavítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás