Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hirtelen változott meg minden, Rubint Rellának két napot hagyott a vőlegénye a pakolásra

Hirtelen változott meg minden, Rubint Rellának két napot hagyott a vőlegénye a pakolásra

Élet

Hirtelen változott meg minden, Rubint Rellának két napot hagyott a vőlegénye a pakolásra

Élet

Promotions 10:10

Gyökeres fordulat következett be az álompár életében, kevesen számítottak rá.

Tavaly nyáron röpítette világgá az örömhírt Rubint Rella, hogy hamarosan összeházasodik vőlegényével. A fitneszkirálynő Rubint Réka unokahúga és választottja utána meg is néztek néhány lehetséges esküvőhelyszínt, de lehet, hogy most gyökeresen át kell formálniuk a terveiket.

Rella vőlegénye, Novothny Soma ugyanis focista, ez pedig majdnem olyan életvitelt jelent, mint a hajóskapitányoké. Átigazolás esetén felborul az addigi nyugodt élet, és mindent új alapokra kell helyezni.

Pontosan ez történt Relláék esetében is, mert az eddig a német Bundesligában játszó Somára az Anórthoszi Ammohósztu gárdája vetett szemet. A csatárnak Bochumban nem sok lehetősége volt a bizonyításra (2 év alatt 20 meccsen 3 gólt szerzett), így megérett az idő a váltásra.

„Felgyorsultak az események”

– írta ki Rella is az Instagram-oldalára, és a posztja szerint vidáman, de mégis kissé tanácstalanul készülődött az újabb nagy kalandra. Kapkodniuk kellett, ám a gyönyörű, mediterrán éghajlatú Ciprus mindenért kárpótolja majd őket.

„1 nap alatt összepakoltuk a lakást, majd másnap kivittem a párom a reptérre. Bepakoltam a cuccainkat egy részét az autóba, és 10 órát vezettem, míg Magyarországra értem. Nehéz külön töltött hetek következnek, de igyekszem minél előbb letudni a vizsgákat, és kiutazni a vőlegényem után Ciprusra”

– mutatott rá Rella arra, micsoda logisztikai lépéseket kellett tenniük rövid idő leforgása alatt. A globális járványhelyzet biztosan nem könnyítette meg a dolgukat, de a koronavírus sem tudott az útjukba állni. És a fentiek szerint a csapatváltás sem akadályozhatja meg az álompárt abban, hogy a lehető legtöbbet lehessenek együtt.

Borítókép: YouTube / Rubint Rella (screenshot)