promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hirtelen változott meg minden, Rubint Rellának két napot hagyott a vőlegénye a pakolásra
Borítókép:  YouTube / Rubint Rella (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyökeres fordulat következett be az álompár életében, kevesen számítottak rá.

Tavaly nyáron röpítette világgá az örömhírt Rubint Rella, hogy hamarosan összeházasodik vőlegényével. A fitneszkirálynő Rubint Réka unokahúga és választottja utána meg is néztek néhány lehetséges esküvőhelyszínt, de lehet, hogy most gyökeresen át kell formálniuk a terveiket.

Rella vőlegénye, Novothny Soma ugyanis focista, ez pedig majdnem olyan életvitelt jelent, mint a hajóskapitányoké. Átigazolás esetén felborul az addigi nyugodt élet, és mindent új alapokra kell helyezni.

Pontosan ez történt Relláék esetében is, mert az eddig a német Bundesligában játszó Somára az Anórthoszi Ammohósztu gárdája vetett szemet. A csatárnak Bochumban nem sok lehetősége volt a bizonyításra (2 év alatt 20 meccsen 3 gólt szerzett), így megérett az idő a váltásra.

„Felgyorsultak az események”

– írta ki Rella is az Instagram-oldalára, és a posztja szerint vidáman, de mégis kissé tanácstalanul készülődött az újabb nagy kalandra. Kapkodniuk kellett, ám a gyönyörű, mediterrán éghajlatú Ciprus mindenért kárpótolja majd őket.

„1 nap alatt összepakoltuk a lakást, majd másnap kivittem a párom a reptérre. Bepakoltam a cuccainkat egy részét az autóba, és 10 órát vezettem, míg Magyarországra értem. Nehéz külön töltött hetek következnek, de igyekszem minél előbb letudni a vizsgákat, és kiutazni a vőlegényem után Ciprusra”

– mutatott rá Rella arra, micsoda logisztikai lépéseket kellett tenniük rövid idő leforgása alatt. A globális járványhelyzet biztosan nem könnyítette meg a dolgukat, de a koronavírus sem tudott az útjukba állni. És a fentiek szerint a csapatváltás sem akadályozhatja meg az álompárt abban, hogy a lehető legtöbbet lehessenek együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás