promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Rella elhagyta a fogamzásgátlót, és ez történt miatta
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka unokahúga megmutatta az eredményt, hogy mások is okuljanak belőle.

Rubint Rella nem kerülgeti a forró kását, ha az élet dolgainak kitárgyalásáról van szó. Legutóbbi Instagram-bejegyzésében például zavarba ejtően őszinte vallomást tett arról, mi történt vele, miután elhagyta a fogamzásgátlót.

Rubint Réka unokahúga 18 évesen orvosi rendelvényre kezdte el szedni a pirulákat, de nem azért, amire most a legtöbben gondolnak, hanem az erős menstruációs fájdalmak, illetve a pattanások ellen.

„Sajnos, nagyon sok esetben ez az első, legegyszerűbb megoldás, amit mondanak… Soha többet nem szedném újra!!!”

– hangsúlyozta három felkiáltójellel a szépség, aki augusztusban töltötte be a 24. életévét. A bosszússágát pedig az okozta, hogy az arcán csúnya pattanások jöttek elő, ezt azonban Rella nem is igyekezett takargatni, hanem megmutatta, hogy mások is okuljanak belőle.

Hasonlóan tett a nyár közepén is, amikor egy buta halogatás miatt háromszorosára dagadt az arca. Már rég el kellett volna mennie a fogorvoshoz, hogy megszabaduljon egy bölcsességfogától, de végül addig várt, hogy csúnya vége lett.

A mostani problémájáról pedig úgy gondolja, hogy a pattanásait alighanem a fogamzásgátló elhagyása okozta, de a stresszes életmód, az államvizsga okozta idegeskedések sem tehettek jót a bőrének.

Már tavaly decemberben érezte, hogy valami nem stimmel, ezért rengeteg krémet kipróbált, orvosokkal konzultált, sőt még egy német bőrgyógyászati klinikára is elment miatta. Ablakon kidobott pénznek bizonyult az egész, hiszen semmi sem segített rajta.

Végül az egyik barátnőjével elment egy budapesti, szépészeti kezeléseket kínáló helyre, ahol viszonylag gyorsan megszabadították a pattanásaitól. A bejegyzése szerint négy kezelésen esett eddig túl, amelyek ugyan drágák voltak, de hatékonyaknak bizonyultak.

„Azt hiszem, a képek magukért beszélnek. Nagyon sokat aludtam rá, mire úgy döntöttem, megosztom veletek. Ha segít, ha eljut ahhoz, akihez kell, egy percig sem szégyellem. Fontosnak tartom, hogy ne csak a szépen beállított, szerkesztett képeket lássátok, hanem a valóságot is”

– emelte ki Rella. A táplálkozási tanácsadó, fitness instruktor lány jelenleg hormonvizsgálatra vár, de elhagyta a glutént és a tejtermékeket, sőt a csapvizet is, illetve cukrot is ritkábban eszik, bár az étteremben nagyon nehéz megállnia a desszertet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás