promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: a kánikula, vagy inkább a mostani bolygóállás fog gondot okozni?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reméljük a nagy melegtől nem lesznek nagyobb gondjaid, de ha igen, akkor fel kell venned a kesztyűt. Lássuk, mi vár a csillagjegyedre!

Kos (március 21. - április 20.)

A szavaidnak jelenleg nagyobb hatalma lehet mások felett, mint gondolnád. Eleve meggyőzhetsz embereket az igazadról, de akár el is veheted tőlük a teret. Használd okosan ezt a képességet, mert áteshetsz vele a ló túloldalára. Ekkor ez nem pozitív hatást fog kiváltani a környezetedből, hanem negatívat. 

Bika (április 21. - május 20.)

Lehet érdemes lenne átgondolni a terveidet erre a hétre. Vannak olyan dolgok, amik biztosan nem fognak menni most, szóval ezeket nem is kellene erőltetned. Nehéz útközben változtatni, de tegyél meg mindent, hogy ez sikerüljön. Ha vége a napnak, akkor ideje lenne kikapcsolódnod. Válaszd a pihenést, mert a kánikula nagyon megvisel.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A jelenlegi bolygóállás nem kedvez a magányos énednek. Lehet sokszor inkább egyedül dolgoznál, de most csapatban tudsz a legjobban teljesíteni. Próbáld meg a kezedbe venni az irányítást. Ne félj semmitől, hidd el, remekül fog menni. A kikapcsolódásban is keresd a társaságot, mert hamar a középpontba kerülhetsz, és jól érezheted magad.

Rák (június 22. - július 22.)

Nagyon oda kell figyelned, mert erősen befolyásolhatnak az érzelmeid, főleg ha valami konfliktus robban ki a környezetedben. Maradj inkább mindenben kívülálló, jelenleg ez lehet az egyetlen megoldás. Túl hevesen reagálhatsz, és vannak dolgok, amikből jobb, ha kimaradsz. Sok mindenre képes vagy, ha a saját dolgaiddal foglalkozol.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Próbálj meg mindenben racionális maradni, és ne kergesd magad hamis illúziókba. Ez azt is jelenti, hogy most nem szabad az álmaiddal foglalkoznod. Próbáld meg minél hamarabb letudni a szürke hétköznapokat, és kapcsolódj ki. A feltöltődés rengeteget segíthet, hogy másképp lásd a dolgokat a jövőben.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A bolygók állás szerint elég nehéz napra számíthatsz. Ha makacs maradsz, és mindenben ragaszkodsz a saját elképzeléseidhez, akkor csak rontani fogsz a helyzeten. Legyél rugalmas, és kérj segítséget is, ha nagyon muszáj. Nem kell, hogy minden győzelem csak a te érdemes legyen. Pénzügyi dolgokba főleg ne ártsd ma magad.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A kánikula az agyadra megy, de a bolygóállás mégis kellő magabiztosságot ad, hogy túllendülj minden akadályon. Lehet elő kellene venned néhány megbújó problémát is, mert remekül át tudod őket látni, és jó döntéseket tudsz hozni. Önző módon főleg magaddal, és az előrejutásoddal kellene foglalkoznod, de olykor ez is kell, hogy fentebb lépj.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon igénybe vettek az elmúlt napok, és ha nem pihened ki magadat normálisan, akkor csak egyre döcögősebb lesz az egész. Mindig legyen B terved, és most se rohanj a falnak gondolkozás nélkül. Főleg pénzügyekben legyél óvatos, bármilyen kecsegtető ajánlat is kerül eléd. Most jelenleg még egy akciós vásárláson is befürödhetsz.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Még mindig körüljárnak a megújulási energiák, amiket ha jól hasznosíthatsz, akkor remekül telhetnek az elkövetkezendő napok. Mindent ésszel próbálj megoldani, ne pedig erővel. A kerülőutakat remekül tudod hasznosítani. Olykor a bizonytalan is nyerő lehet, ezt ne feledd el. Legyél mindenkivel őszinte, és fogalmazz tisztán, nem fogod megbánni.

Bak (december 22. - január 20.)

Remélhetőleg meg tudtad oldani az elmúlt napok konfliktusait, mert ha nem, akkor azok erősen hatással lehetnek rád, valamint a munkádra is. Azonban akadnak olyan problémák, amiken teljesen feleslegesen idegeskedsz. Lehet először ebben kellene rendbe tenned a dolgokat. Jelenleg nem érinthetnek erős változások, szóval ne pánikolj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Türelmesnek kell lenned, mert előfordulhat, hogy sok félreértésbe futhatsz bele, amikből veszekedések is lehetnek, ha nem figyelsz magadra. A közeli környezetedben is sok lehet a feszültség. Lehet nem kellene minden problémába belefolynod, főleg ha az életed többi részén remek minden. A kánikulával vigyázz – ha nem hűtöd le magad, abszolút rosszul fogsz teljesíteni.

Halak (február 20. - március 20.)

Az életed néhány területén jelentős események várhatók. Elég sok mindenen múlik, hogy ez pozitív, vagy negatív hatással lesz-e rád. Ami fontos, hogy ne tarts lehetetlennek semmit. Több erő és magabiztosság lakozik benned, mint gondolnád. Ez egy jó fordulat lehet arra, hogy teljesen összekapd magad. Ne félj, a hétvégéig megoldódhat még minden.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás