Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Napi horoszkóp: muszáj vagy pozitívan indítani a hetet

Napi horoszkóp: muszáj vagy pozitívan indítani a hetet

Élet

Napi horoszkóp: muszáj vagy pozitívan indítani a hetet

Élet

Ezo Terézia 05:35

Kicsit nagyobb koncentráció kell, de minden a helyére kerülhet. Lássuk, hogy mire kell figyelnie a csillagjegyednek!

Kos (március 21. - április 20.)

Sok izgalmas ötleted lehet, de érdemes olykor lelassítani, és mérlegelni, mire tudsz időt szánni. Új ember jöhet az életedbe, aki változást hozhat a számodra. Érdemes kimozdulnod, és felszabadítani a tudatodat. Ne ess pánikba, ha nem olyan ütemben haladsz a dolgaiddal, mint kellene. Inkább tényleg lassíts, de menj biztosra.

Bika (április 21. - május 20.)

Már a mai napon felmerülhetnek kényesebb szituációk, de kezelj mindent türelemmel. Hidd el, energikus vagy, és készen állsz bármire, ami az utadba kerül. Az izgalom és lelkesedés áthatja jelenleg egész lényedet. Az elszántság legyen a jelszavad a mai napon. Közben ne feledd, hogy értékelik az emberek az őszinteségedet, de azért ne legyél túl kritikus.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem tudtál eleget pihenni a hétvégén? Ne ijedj meg, ha picit tompább vagy, mert össze fogod tudni szedni magad. Törekedj arra, hogy mindenből ki tudd hozni a legjobbat. Ha jelenleg romantikus kapcsolatban állsz valakivel, akkor számíthatsz arra, hogy kapcsolatotok az elkötelezettség következő szintjére lép.

Rák (június 22. - július 22.)

A jelenlegi bolygóállás jótékony hatással lehet a karrieredre. Már a mai nap kellően összeszedett tudsz lenni, ha rendesen kipihented magad. Főleg magaddal kellene foglalkoznod – tanácsot is csak akkor adj, ha kifejezetten kérnek rá. Építgesd a saját céljaidat, mert igazán kifizetődik ez az időszak, ha aktív vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne engedd, hogy bárki elrontsa most a hangulatodat. Nagyon oda kell figyelned, miképp kommunikálsz, mert olyan szaladhat ki a szádon, amit megbánhatsz. Tele lehet meglepetésekkel és pozitív fordulatokkal ez a nap, csak engedd, hogy rád találjanak. Ha passzívabb is vagy, délután vissza fognak térni az energiáid.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Egy fokkal céltudatosabbnak kell lenned. Ne pazarold az időd felesleges dolgokra – fel kell fedezned, hogy mi az, ami abszolút nem visz előre. Legyél magabiztos, és csak annyi merészséget vállalj be, amennyit feltétlenül szükséges. Az univerzum új célok felé sodorhat, amikre nem szabadna nemet mondanod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A meglepetések napja lehet ez, de ne ijedj meg, nem érhet semmilyen kellemetlenség, csak akkor, ha a sors tényleg pont veled akar kiszúrni. Boldog emberek vehetnek körül a barátaid és a párod személyében is, akik fel tudnak tölteni energiával. Minden ügyed szerencsés fordulatot vesz és a munkahelyi sikerek sem maradnak el.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A mai napi bolygóállás befolyásolhatja a szerelmi életedet. Jóval szenvedélyesebb vagy, mint szoktál lenni, amivel meglepheted a párodat. Ha szingli vagy, akkor viszont figyelj oda, mert nem igazán tudsz tisztán látni. Lehet olyan ember kelti fel az érdeklődésed, akinél egy másik helyzetben rögtön tudnád, hogy nem melléd való.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nagyszerű, de különös ötletekkel állhatsz ma elő, amitől nem lesz mindenki elragadtatva. Most is helyezd előtérbe azt, hogy nem érdekel mások lehúzó véleménye. Ha tudsz újítani, és látod, hogy az jó, akkor nincs értelme velük foglalkozni. Persze ettől még legyél türelmes, és óvatosan próbálj meg eladni minden ötletet.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban kellene aktivizálnod magad a mai napon. Ha csak tengsz-lengsz, akkor semmi problémát nem fogsz tudni megoldani. A megbújás és a tologatás jelenleg a legrosszabb stratégia, amit tehetsz. Gondold végig mi az, ami nagyon el tud harapódzni körülötted, és arra azonnal találj megoldást, valamint iktasd ki.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Új emberek kerülhetnek be az életedbe. Lehet úgy érzed, kicsit szeretnél bezárkózni, de az a legjobb, ha nyitott maradsz. Még az is előfordulhat, hogy az elején nem lesznek szimpatikusak, de hidd el, kellemesen fogsz bennük csalódni. Hosszú lehet ez a hét, szóval fejben el kellene kezdeni rákészülnöd, ha mindent be akarsz sűríteni

Halak (február 20. - március 20.)

Néhány ügyre nem tettél pontot anno, amik felszínre kerülhetnek, és nagyon felboríthatnak mindent körülötted. Ezeknek jobban tennéd, ha utánajárnál, mielőtt óriási galibát okoznak. Ha ügyes és talpraesett vagy, meg tudod előzni a súlyosabb gondokat. Viszont azt se hagyd, hogy folyamatosan a gondokon járjon a fejed. Este mindenképpen kapcsolódj ki, ha a hétvégén nem sikerült.

Borítókép: Profimedia