promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: lehet rosszul indult a hónap, de még tudsz rajta javítani
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vedd a saját kezedbe a sorsodat. Lássuk, hogy mit lehet kiolvasni a jelenlegi bolygóállásból.  

Kos (március 21. - április 20.)

Végre megtörténhet valami, amire már régóta vágyakozol. Ne zárkózz el semmitől, és igyekezz kinyitni a szívedet a héten – a bizalmadat persze ne osztogasd csak úgy bárkinek. Már majdnem itt a nyár, de hűsítenie kell tüzes természetedet olykor. Próbálj meg koncentrálni, és semmit se akarj kapkodással elintézni. Ha hibázol, az sok mindent felboríthat.

Bika (április 21. - május 20.)

Készülj fel, mert a jelenlegi bolygóállás nem engedi, hogy lelassuljon a szerelmi életed. Ha van párod, akkor kreatív tudsz lenni, és fel fogod tudni dobni a kapcsolatodat. Az lehet a jutalmad, hogy a kedvesed még jobban beléd szeret. Szingliként nyitottnak kell lenned, mert akár a tökéletes társ is feltűnhet az életedben. Legyél merész, és ne zárkózz el semmitől ezen a héten, legyen szó munkáról, vagy magánéletről.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A Vénusz lehet rád erős hatással a héten. Erőt adhat, hogy minél fentebb lépj. Most tökéletességre vágysz, és ezt el is akarod érni. Nem szabad hagynod, hogy a környezetedben bárki is visszafogjon. Vedd körül magadat olyan barátokkal, akik igazán tudnak motiválni. Próbálj meg minden mögé látni, és ha nem megy, akkor a rutinoddal találd meg a megoldást.

Rák (június 22. - július 22.)

Vigyázz, mert a sok félreértés megkeserítheti a hetedet. Járj mindennek utána, ha nem vagy valamiben biztos. A kommunikációdra is figyelned kell: gondolkozz, mielőtt megszólalnál. Jó hírek is vannak, mert ez a befejezések hete lehet. Pontot tudsz tenni néhány olyan probléma végére, ami már régóta húzódik. ne hajtsd túl magad, és a saját tempódban haladj.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Remek lehet ez a hét, hogy javíts a kapcsolataidon. Előfordulhat, hogy néhány igazán kedves barátodat elhanyagoltad. Közben azon sem árt gondolkodni, hogy kik azok, akik már csak kihasználnak, és visszaélnek a bizalmaddal. Őket bizony nem ártana elengedni Legyél őszinte, és töltsd sok időt a szeretteiddel.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Már nagyon várod az igazi nyarat. Lesznek még bőven feladataid, szóval nehezen tudsz feltöltődni. Csináld azt a héten, hogy minden kisebb siker után ajándékozd meg magadat egy kis aprósággal, legyen az akár csak egy kávészünet is. A munkád eluralkodhat rajtad, és depresszióssá tehet, ezt azonban nem szabad hagynod. Ha befordulsz, akkor minden nehezebb lesz.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A jelenlegi bolygóállás főleg a karrieredre tud nagy hatással lenni. Arra ösztönöz, hogy koncentrálj a hosszú távú céljaidra. Egy kicsivel kitartóbbnak kell lenned, mert csak így lehet meg a siker. A kemény munkádnak meglesz a gyümölcse, és akkor az életed is egy következő szintre léphet. Okosan használd az idődet, és ne akarj senkivel se vitázni, mert az csak elterel a fontos dolgoktól.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ez egy nagyszerű hét lehet, hogy kamatoztasd a kreativitásod. Ne félj attól, hogy ha valami más utat akarsz keresni egy probléma megoldásához. A szerelmi életednek is kedvez a mostani bolygóállás. Szingliként és kapcsolatban is nagy izgalmak várhatnak rád. Feléledhet a tudásszomjad, hogy új dolgokat tanulj meg – ezt mindenképpen elégítsd ki, mert utána jóval lustább időszak következik.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A Vénusz megkönnyítheti az erős kötődések kialakítását. Lehet valamelyik tavaszi románcodból nyári szerelem lesz? Ha szingli vagy, akkor bármi megtörténhet. A növekedés időszaka lehet ez, miközben az élet egyik szakaszából a másikba lépsz. Az univerzum sok mindenben azt üzeni neked, hogy hagynod kell a múltat, és ideje továbblépni.

Bak (december 22. - január 20.)

Az elkövetkező napokban komolyan fogod venni a dolgokat, és néhány kapcsolatodat magasabb szintre fogod tudni emelni. Akár még szerelem is lehet a levegőben, ha szingli vagy. Persze az első és legfontosabb dolog, hogy törődj magaddal. Az egészségedre sem ártana picivel több figyelmet fordítani. Ha keményen dolgozol, akkor nemsokára meglesz a gyümölcse.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Nagyon sok lehet a teher rajtad ezen a héten. Nehezebben fogod tudni megtalálni az emberekkel a közös hangot, ha túlstresszeled magad. Érdemes készítened egy ütemtervet, és ahhoz igazodni. Meglátod, ez jelentősen meg tud könnyíteni mindent. Bár kreatívnak érzed magad, azonban nem mindent tudsz ezzel megoldani. Készülj fel néhány kudarcra is.

Halak (február 20. - március 20.)

Ihletet kaphatsz valami új elindításához. Igyekezz ezt kihasználni, mert friss lendületet ígérnek a bolygók, amire nagy szükséged lenne. Lehet részed lesz néhány harcban, amiket nem fogsz tudni elkerülni. Nem szabad engedned, hogy bárki is átlépjen rajtad. A hétvége némi drámát hozhat. A családod azt hiszi, hogy jobban tudják mi a legjobb neked, mint te. Állj ki magadért!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás