Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Na, így kell áthajítani egy medvét a kerítésen!

Na, így kell áthajítani egy medvét a kerítésen!

Élet

Na, így kell áthajítani egy medvét a kerítésen!

Élet

Promotions 21:41

A vadállatnak nekirontó lány aligha gondolta át, mire vállalkozik.

Nem mindennapi bátorságról tett tanúbizonyságot az az amerikai lány, aki egyszerűen csak kilökött a kertjéből egy hatalmas medvét. A brumi alighanem azért próbált átmászni a falon, hogy a bent lévő kutyákat szétmarcangolja.

Fotó: TikTok

A TikTokra kikerült videó rögtön óriási szenzációt keltett. A felvételen jól kivehető, ahogy a jól megtermett medve a két bocsával megjelenik a fal tetején. Az udvaron lévő kutyák persze rögtön ugatni kezdtek, és rátámadtak a betolakodóra.

A maci aligha lett volna rest széttépni őket, hogy megvédje menekülő kölykeit, de a kutyák gazdija mindenkit megelőzött. A 17 éves tini szinte szemből rontott rá a félelmetes ragadozóra, és önkívületi állapotban hajította le azt a falról.

Az összecsapás végén valamennyi fél menekülőre fogta a dolgot, és nem tudni, ki riadt meg leginkább. Miután a Hailey-nek nevezett lány eltűnt a szemünk elől, a távolban még látszódott, ahogy a medve újra a közelükbe akar férkőzni.

„Ő egy valódi hős. Rögtön megkedveltem a bátorságáért. Miután a kutyusait veszélyben látta, habozás nélkül a segítségükre igyekezett”

– dicsérte meg egy kommentelő. Fontos megjegyezni, hogy a harc egyik résztvevője sem sérült meg.

Borítókép: Profimedia