promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ALDI olyan terméket dobott piacra, hogy még a te állad is leesik tőle!
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az ALDI ismét zseniális terméket dobott a piacra. A brit üzletekben elkezdték árulni a Mcdonald's ikonikus ételeit dobozolt verzióban. Több ezer ember imádja az új termékeket.

Az ALDI szinte minden nap kitalál valami zseniális dolgot, hogy belopja magát a vásárlók szívébe, egyszerűen nem lehet nem imádni az üzletlánc termékeit. Most ismét meglepték a vevőket egy nagyszerű termékkel, igaz még csak az Egyesült Királyságban lehet kapni, de nemsokára akár a magyar ALDI polcain is feltűnhetnek a Mcdonald's ikonikus ételei, újragondolt verzióban. -írja a brit Nottinghamshire oldala.

Az üzletlánc a gyorséttermi nagyhatalomtól olyan kedvenc ételeket vettek át, mint a Big Mac, a McNuggets vagy a Filet-O-Fish.

Forrás: ALDI/UK

A lap arra is kitér, hogy az előre csomagolt pakkok sokkal olcsóbbak, mintha az McDonald's- ba ugranál be, hogy megvedd őket.

A Big Mac mintáján alapuló Snacksters Big Stack Burger 1,49 fontért árulják az üzletekben, míg a McDonalds  3,29 fontért árulja saját Big Mac-jét. 

Az ALDI-s McNuggets "hamisítványa" mártogatóssal együtt 1,69 fontba kerül, míg a gyorsétterem csirkefalatkáiért 3,28 fontot kérnek el. 

A lap azt viszont nem közli, hogy a két termék mennyire hasonlít egymásra ízben, illetve arra sem tér ki, hogy ez esetleg vesztélyt jelenthet-e a későbbiekben a McDonald's számára. Ebben a videóban egy brit férfi részletesen bemutatja a Snacksters Big Stack Burger-t. Szerintetek hasonít az eredetire?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás