promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány: „undorító” bogárra harapott egy Lidl-ben vásárolt joghurtban, majd óriási hisztit csapott egy férfi
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy történet a fogyasztói társadalomról.

Gyakran megesik, hogy a nagy bevásárlóközpontokban, így például Lidl-ben, az Aldi-ban vagy a Tesco-ban vásárolt termékekben olyan dolgokat találnak az emberek, amelyek nem odaillők, a legutóbbi ilyen eset, amely bejárta a világsajtót tényleg egy furcsa eset volt, Ausztráliában ugyanis egy elképesztően mérges fenevadat találtak a saláta csomagolásában, a 20 centiméter hosszú állat nyugodtan aludt a zöld levelek között. 

A legújabb eset, ami bejárta a világsajtót ennél sokkal prózaibb, és a sztoriban van egy fordulat is. 

Egy angol férfi egy körülbelül 3 centiméteres kis bogarat talált egy joghurtban, amelyet egy Lidl-áruházban vásárolt. Amúgy egy Milbona málnás joghurt volt az, amelyben a pici bogár lapult. A joghurtot visszavitték az áruházba, majd a Lidl egy 5 fontos (körülbelül 2000 forintos) kuponnal kárpótolta a szerencsétlenül járt férfit, aki teljesen kiakadt az "olcsó" ajándékutalvány láttán. 

Szerinte ugyanis ez nagyon kevés kárpótlás egy ilyen undorító eset után. És ennél valami sokkal nagyobbra vágyott volna.

A férfi nem is állt le, a Lidl később az ügyet a minőségbiztosítási csapatához terjesztette, de mivel a férfi nem tudott bővebb információkkal szolgálni a terméket illetően, illetve az eredeti csomagolás egyik fele sem volt már meg, így a vizsgálat elakadt. A Lidl természetesen sajnálta a történteket, de szerették volna jobban megvizsgálni az ügyet, amely így valószínűleg még nem ért véget.

A koronavírus-járvány kirobbanása óta amúgy elképesztően sok hasonló eset látott napvilágot, mivel az embereknek sokszor csak a bolt és a fogyasztás maradt az egyetlen ablak a világra, a feszültségeket is itt vezették le. Hirtelen a hírvilág élvonalába kerültek ezek a hírek is

A cikk arról nem tesz sajnos említést, hogy a férfi mivel lett volna elégedett. Te, Magyarországon hogy cselekedtél volna hasonló helyzetben?

(via Romfordrecorder)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás