promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Lidl elképesztő bejelentést tett, csak kapkodjuk a fejünket az akció hallatán - íme a fura sztori
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lehet ennél még közelebb hozni a bevásárlást és az ember intimszféráját? Talán nem.

Az Irish Mirror számolt be róla, hogy Írországban a Lidl olyan akciót hirdetett, amelynek keretében a szerencsések egy éjszakát eltölthetnek majd egy ötcsillagos lakosztállyá változtatott Lidl-szupermarketben. A vásárlás a 21. században életmóddá vált, amely meghatározza mindennapjaink alakítását, és immár, egy ilyen akció keretében olyannyira közel jön az intimszféránkhoz, hogy nagyvonalúan fel is falja azt.

Persze ettől függetlenül az akció egy jó marketingfogás, egy humoros kezdeményezés.

A német szupermarketlánc sajtósa még vicceskedve azt is hozzátette, hogy az éjszakára berendezett szoba kitűnő kilátást biztosít egy zöldség- és gyümölcsfolyosóra, ráadásul minden földi jóhoz közel van.

Kép: Lidl Ireland

Az akció kretében a szerencsések részt vesznek egy grillvacsorán egy borkstolón, majd a szobához mellékelve kapnak egy óriási mozivásznat, illetve a kedvükre választott filmhez rengeteg harapnivalót is. Ráadásul még egy kis szépségápolási különóra is jár a nyertesnek.

Egyelőre ez a dolog csak Írországban lett bedobva, örülnétek Magyarországon egy hasonlónak? Ti eltöltenétek egy hangulatos éjszakát egy Lidl-szupermarketben?

(via Irish Mirror)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás