promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: több csillagjegynek új lehetőséget hoz a hétfő
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Több csillagjegy is új lehetőségekkel kezdi a hetet. Lássuk, hogy mit jósolnak a csillagok az Asztronet alapján. 

Kos (március 21. - április 20.)

Hétfőn a munkádban élheted ki a legjobban kísérletező kedved, kreatív természetedet. Új időszak köszönt be az életedbe e téren, meglehet, hogy új főnököt is kapsz. Mutasd meg neki, hogy mit tudsz!

Bika (április 21. - május 20.)

A hétfői nap tökéletes arra, hogy végre kimondd azokat a dolgokat, amelyek a legjobban sérelmezel. Tedd fel kérdéseket, hogy végre elhangozhassanak a várva várt válaszok is! Ne félj, a félelmeid is túlzónak bizonyulhatnak az igazság fényénél.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A szellemi ingerek, a jó könyvek, a kultúra most igazán fontos neked, abból töltekezel. A kapcsolatodat is akkor tudod igazán élvezni, ha a partnered ebben is igazi partnernek bizonyul. Ha igen, akkor ez most egy igazán ösztönző, izgalmas időszak lehet!

Rák (június 22. - július 22.)

Olyan érzelmi töltéssel indulsz az új hétnek, hogy szinte sugárzik lényedből a szerelem. Ez a pozitív érzés jó hatással van a munkádra, de az emberekhez fűződő kapcsolatodra is. Sokkal elnézőbb, megértőbb vagy.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Szükséged van társra, akit elhalmozhatsz a szereteteddel. A Vénusz a segítségedre lesz, hogy ki is tudd mondani mindazt, amit érzel. A párod tudja, hogy szereted, de ha ezt hallja is, az megsokszorozza a benne szunnyadó érzéseket. Ha szingli vagy, és vonzódsz valakihez, akkor most ne félj kimutatni!

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Hosszú távon olyan ember mellett érzed jól magad, aki türelmes, akire felnézhetsz, aki hűséges. Talán már meg is találtad, de még legyél kitartó, mert pillanatnyi akadályok miatt nem igazán tud kibontakozni a kapcsolat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A bolygók könnyűvé teszik most a szerelmi életed. Vonzó vagy, ezért bárkit meghódíthatsz, akit csak kiszemelsz magadnak. Ha magányos vagy, egy váratlan és véletlen találkozás most sorsszerű fordulatot hozhat az életedbe.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Habár egyelőre hajlamos vagy háttérbe szorítani önmagad, ez már nem sokáig maradhat így. Igazán elégedett lehetsz, mert a Vénusz egy izgalmas titkos kalandot hoz az utadba. De mintha félnél a következményektől, pedig ez nem jellemző rád.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Annál inkább nehezedre eshet a tisztán látás, minél jobban ragaszkodsz a saját akaratodhoz, elgondolásaidhoz. Ha jót akarsz magadnak, akkor engedj teret a párod igényeinek is! Be kell majd látnod, hogy neki is vannak jó ötletei. A közös tervek megvalósítása most könnyebben megy.

Bak (december 22. - január 20.)

A túlzott önbizalom nem mindig vezet célra. Ötleteid ugyan kiválóak, mégis most szerencsésebb lenne, ha alaposan átgondolnád a terveidet, ellenőriznéd a lehetőségeidet, és gondosan megválasztanád az időpontot, amikor majd a fontos első lépéseket megteszed.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Jobban tennéd, ha nem vinnél mindent haza, és nem zúdítanád minden bajodat egyenesen a párod nyakába. Neki is megvan a maga gondja, és te azt ráadásul nem is akarod meghallani.

Halak (február 20. - március 20.)

Eddig olajozottan működő kapcsolataid elakadozhatnak. Ott pedig, hol eddig uraltad a terepet, a pozíciód inoghat meg. Egyelőre hagyd, hogy az események haladjanak a maguk útján. A lelked most az álmaidon keresztül üzen, azért, hogy megelőzhesd a bajt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás