promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Heti horoszkóp: ez a lehetőségek, vagy a bukások hete lesz a számodra?
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ne vegye el a kedvedet, ha nehezebben indul a heted. Lássuk, hogy mit jósol a jelenlegi bolygóállás!

Kos (március 21. - április 20.)

A bolygóállás meg fogja könnyíteni az ötleteid és a gondolataid kifejezését. Ez sok mindenben a segítségedre lehet, főleg a munkádban. A nyitottság a közeli környezetednek is tetszeni fog, mivel jobban meg fognak tudni érteni téged. A nagyszerű ötletek hét vége előtt tudnak majd megtérülni valamint révbe érni. Az önszereteted is lendületet fog kapni.

Bika (április 21. - május 20.)

A pénzügyeid helyrerázása elsődleges szempont lehet ezen a héten. Kezd el rendezgetni a megtakarításaidat, és nézd meg azt is, min tudnál spórolni. Igyekezz állandóbb megoldásokat keresni ebben. Egy barát vagy romantikus partner megváltoztathatja véleményedet egy bizonyos kérdésben. Ez az egész új távlatokat nyithat a számodra, szóval hallgass rá.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A május a te hónapod lehet, mert számtalan lehetőséget kínálnak a bolygók számodra. Ez a hét kiváló alkalom, hogy új emberekkel ismerkedj meg. Nagyszerű első benyomást tudsz kelteni, amit ki is kell használnod. Kezdhet megkopni a kapcsolatod néhány közeli emberrel, akiket nem kellene elengedned az életedből. Próbálj meg velük többet beszélni.

Rák (június 22. - július 22.)

Ezen a héten nagy lehet körülötted a pletykálkodás, de te jobb, ha csendben maradsz. Maradj a biztonsági zónádban. Közben olyan információkat szerezhetsz meg, amelyek később hasznosak lehetnek a számodra. Az egyedülálló Rákok most nagy lehetőséget kapnak arra, hogy megtalálhassák az igazit. Ha esetleg rossz kapcsolatban vagy, akkor jöhet egy sokkal jobb.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A tavasz hivatalosan is kezdetét vette. Készen állsz arra, hogy végre kitörj, és jól tudd érezni magad. Ez mind fel tud dobni, és ha kicsit depressziós voltál, akkor életet tud beléd lehelni. Használd a bájod és a karizmád, hogy tartós kötődéseket tudj kialakítani. Ez a hét nagyszerű alkalom lesz a társadalmi életed fellendítésére.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez a hónap alkalmas lehet, hogy előrébb tudj lépni a karrieredben, és ehhez már a héten meg kell tenned az első lépéseket. Tudod, hogy nem fog mindeni egyik percről a másikra menni, lépcsőzetesen kell haladnod a cél felé. A bolygóktól nagy lendületet kaphatsz, ami arra is alkalmassá tesz, hogy rendbe tudd tenni a magán, vagy a szerelmi életedet.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A heti bolygóállás okozhat a számodra egy kis feszültséget. Akadhat egy régóta húzódó vitátok a családdal. Mindenképpen sort kellene kerítenetek egy tisztázó beszélgetésre, hogy végre tiszta lappal tudjatok indulni. Minden konfliktus hátráltat most, szóval ne engedj utat ezeknek. Úgy néz ki, hogy most a te feladatod lesz a békítés, szóval nem szabad túl sok érzelmet mutatnod, de fortyognod sem. Ha ezen túl leszel, akkor nagy feszültség kerül le rólad.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Egy olyan ember kerülhet a környezetedbe, akit nagyon ellenszenvesnek ítélsz meg. Lehet egy kis időt kellene adnod a kapcsolatotoknak. A csillagok azt jósolják, hogy kellemesen fogsz benne csalódni. Ha kezdeményezőbb vagy, akkor ez a pillanat hamarabb eljöhet, mint várnád. Úgy tervezd meg a hetedet, hogy mindenképpen mozdulj ki picit. A természet és a tavasz friss lendületet tud adni mindenhez.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nem indul jól a heted, mert magánéleti bosszúságot kaphatsz a nyakadba. Most jobb lenne, ha nem vennél mindent a lelkedre. Ha jelenleg az apróságokból nagy ügyet csinálsz, akkor nagy esély van rá, hogy tartóssá fogod tenni a problémát. Próbáld meg kerülni az összes olyan helyzetet, ami tudod, hogy stresszt okoz neked.

Bak (december 22. - január 20.)

Igazán pozitívan hathat rád a heti bolygóállás. Ezzel egy igazán boldog, és romantikus időszak veheti kezdetét. A csillagok felerősítik a kisugárzásodat, így óriásira nőhet az önbizalmad. Arra persze vigyázz, hogy ne tarts több vasat a tűzben, csak ésszerűen ismerkedj. Ha van kapcsolatod, akkor használd ki ezt az időt, és legyél a pároddal. Most minden feszültség eltűnhet köztetek.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A heti bolygóállás hála égnek nehezen tud rád rossz hatással lenni, a tavasz meg plusz lendületet ad. Rendbe tudod tenni a héten a gondolataidat, és élesen látsz át mindent magad körül. A problémákra meg fogod találni a megfelelő megoldást, és a feszültség is eltűnhet belőled. Olyan nem minden napi felismeréseid lehetnek, amik segítenek a céljaid elérésében.

Halak (február 20. - március 20.)

A héten hozzájuthatsz egy régóta várt fontos információhoz. Jó hírről van szó, ami megalapozhatja a kedvedet. A barátaid révén új lehetőségek nyílhatnak meg előtted, így mindenképpen találkozz velük. Ha nincs is erre időd, akkor legalább beszéljetek egy kicsit. Minden fontosabb ügyre próbálj meg pontot tenni a héten, mert az egyik legjobb hétvége várhat rád utána.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás