Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Amit mindig is tudni szerettél volna: így szexelnek a többnejű házasságokban

Amit mindig is tudni szerettél volna: így szexelnek a többnejű házasságokban

Élet

Amit mindig is tudni szerettél volna: így szexelnek a többnejű házasságokban

Élet

Promotions 08:08

Az együttlétek mennyisége és minősége össze sem vethető a normál párkapcsolatokéval.

Utah államban a közelmúltban enyhítettek, így a többnejűség már nem számít bűntettnek. Egy házas ember tehát már több házastársat is tarthat egyidejűleg (ez jellemzően egy férfi, több nő felállást jelent), de csak akkor, ha az új társ önként csatlakozott. Ha kényszerítés hatására, akkor a tett 15 évig terjedő börtönbüntetéssel sújtható.

Az Egyesült Államokban a poligámia nagyjából társadalmilag elfogadottnak mondható, ezért is készülhetett el a Feleségtársak (Sister Wives) című reality-sorozat. Ebben 2010 óta egy Kody Brown nevű férfi életét követhetjük figyelemmel, aki 4 feleséggel és 18 gyerekkel osztja meg otthonát.

A kívülállók számára mindig az a legérdekesebb kérdés, hogyan alakul a szex az ilyen családokban. Vajon mindenki kavar mindenkivel, vagy szigorú időbeosztás van? Havonta hányszor jut hozzá egy feleség a férjéhez? Ott vannak a többiek is a légyottokon?

Bár a Feleségtársak ezen a téren (érthetően) kissé szemérmes, egy Maggi nevű gyakorló poligámista őszintén lerántotta a leplet a kényes témáról. Elmondása szerint természetesen mindannyian egy házban élnek, a hálószobájuk viszont koránt sem mondható szokványosnak.

A normál életmódot folytatók számára alighanem az emeletes ágyak a legfurcsábbak, ezek ugyanis nem megszokottak a felnőttek hálóhelyiségeiben. Itt viszont máshogy meg sem lehetne oldani a közös alvást.

A férj alul alszik, mégpedig a több előjogot birtokló első feleséggel, illetve a héten éppen aktuális másik társával hármasban. Felül pedig az a két feleség töltheti az éjszakát, akik éppen nincsenek soron.

„Nagyon intim, hogy mindannyian ugyanabban az ágyban alszunk, még ha eltérő szinteken is. Természetesen érezzük és halljuk, ha alattunk szexelnek”

– jelentette ki nyíltan Maggi.

Elmondása szerint a feleségtársak viszonya jónak mondható, a különleges család összetartó ereje pedig Hanna, az első feleség. Szinte mindig vele, a férj bevonása nélkül szokták megbeszélni az esetlegesen adódó problémákat.

A nők között természetesen felbukkan a féltékenység is, és ezt nem is szokták véka alá rejteni. A férj persze mindent elkövet, hogy fair módon álljon az asszonyaihoz, de ezt nem lehet patikamérlegen kimérni, ezért olykor előfordulnak sértődések.

Maggi elárulta, hogy az ő háztartásukban hetente követik egymást a feleségek a férj ágyában. A szexre csak hat napon nyílik lehetőség, mert a szombat mindig az első feleségé. Hanna tehát megkapja a maga hetét, plusz mindenkitől elvesz egy-egy napot, ezzel emelkedik a többiek fölé.

„A valóságban egy átlagos héten két vagy három alkalommal szexelünk a férjünkkel. Ez nem teljesen kielégítő, hiszen ez egyben azt is jelenti, hogy havonta két-háromra tehető az együttlétek száma, mert a többi nap a többi feleségé”

– panaszkodott Maggi.

És mielőtt bárki rákérdezne: nem, a nők között nincs semmiféle szexuális kapcsolat, ezt ugyanis tiltja a vallásuk. A kezüket éjszaka a takaró fölött tartják, így még a gyanú árnyéka sem vetülhet rájuk.

„Ami az aktust illeti, tulajdonképpen nem egy nagy szám. A férj belénk hatol, mivel azonban nagyon keményen dolgozik, és sokszor későn ér haza, mi, feleségek nem várhatjuk el, hogy az ágyban is csúcsformában teljesítsen”

– oszlatott el egy tévhitet Maggi.

Borítókép: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria