promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sztárok, akik titokban házasodtak
Borítókép:  insider.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon miért a nyilvánosság elől elzárva házasodtak össze? Joe Jonas és Sophie Turner Las Vegas-i fogadalomkötésétől kezdve Niecy Nash csendes szertartásáig jó néhány híresség elrejtette a nagy napot a publikum elől.

A Jonas Brothers énekese és a Trónok harca színésznője két ünnepséget szervezett a kivételes esemény alkalmából: elsőként egy privát kis kápolnában mondták ki a boldogító igent Las Vegasban, majd a második alkalom helyszínéül egy gyönyörű franciaországi villát választottak, ahol a család és a barátok is jelen voltak. A Disney egykori sztárjának édesanyja és édesapja, Denise és Paul Kevin Jonas egyébként nem is a fiúktól értesültek a frigyről – Joe tanúja, Diplo buktatta le a friss házaspárt, aki élőben közvetítette a szertartást Instagram profilján.

[[ins]]

Nicolas Cage sem verte nagy dobra, hogy feleségül vette a nála 31 évvel fiatalabb Riko Shibatát. Az esküvőt ők is Las Vegasban tartották, ráadásul az ara elhuny édesapjának születésnapján, ahol jelen volt Cage exe és a közös gyermekük is. Végre egy jó példa, hogy békében is búcsút lehet inteni egykori szerelemünknek. Szép munka Nicolas!

Forrás: pagesix.com

A sokak által bálványozott színésznő fejét harmadjára is bekötötték. Scarlett Johansson és Colin Jost szűk családi körben tartottak egy meghitt kis szertartást 2020 októberében, szigorúan betartva a biztonsági óvintézkedéseket. Hát nem ők a világ legédesebb párja?

Forrás: insider.com

Nem szabad megfeledkeznünk Pamela Anderson és Jon Peters titkos esküvőjéről sem. A szerelmesek története több évtizedre nyúlik vissza, hiszen 30 évvel ezelőtt már randiztak a Playboy-villában. Egyébként Jon a tökéletes példa, hogy tényleg megéri várni életünk szerelmére.

„Mindenhol vannak gyönyörű lányok, lenne miből választanom, de én 35 évig csak Pamelára vártam. Vaddá tesz, a szó jó értelmében”

– mondta Jon Peters.

Mégsem ért boldog véget a tündérmese, hiszen Pamela a házasságkötést követően 12 nappal szakított ötödik férjével is.

Forrás: habostora.hu

Ed Sheeran és kedvese, Cherry Seaborn menyegzőjére mindössze 40 fő volt hivatalos, csak a család és barátok ünnepeltek a fiatal párral. Látjátok, meg lehet szervezni egy esküvőt mindenféle felhajtás nélkül a legnagyobb titokban is!

A botrányhős Miley Cyrus és Liam Hemsworth sem kürtölte világgá, hogy egybekelnek: szűk családi körben, otthonukban tartották a lagzit. Egyébként a fiatalok azóta már külön utakon járnak, 8 hónap utána elvált egymástól Miley és Liam.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás