promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eszement történet: a csatornahálózatból bújt elő az úszás közben eltűnt nő
Borítókép:  LYNDSEY KENNEDY/FACEBOOK
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A mocsokban talált gyömbérsör mentette meg az életét.

Három hétig számított eltűntnek az a floridai nő, aki a csodával határos módon élve került elő a városi csatornahálózatból. Meztelen volt, de a mentőegységeket nem csak ezzel sikerült alaposan meglepnie.

A hatóságok szerint telefonon riasztotta őket egy járókelő, aki segélykérő kiáltásokat hallott a városi csatornahálózatból. Az esővíz-elvezető rácsán a 43 éves Lyndsey Kennedy bámult vissza rá, aki a 2,5 méteres mélységből képtelen volt egymaga kijutni.

A rendőrség és a tűzoltóság emberei távolították el a fedelet, aztán leengedtek egy létrát és hevedert, hogy biztonságban a felszínre juttassák a szerencsétlenül járt nőt. A szépen összeverődött tömeg miatt gyorsan egy fehér lepedőt terítettek rá, Lyndsey Kennedy ugyanis teljesen csupaszon került elő az üregből.

Az asszony annyira le volt gyengülve, hogy a lábán sem tudott megállni. A közeli kórházba szállították, ahol megállapították róla, hogy rendkívül szerencsésnek mondhatja magát. Elképzelhetetlen ugyanis, hogy valaki 3 hét után viszonylag egészségesen kerüljön elő a csatornából, ahol nemcsak szemét és patkányok, de kígyók is találhatók.

Lyndsey Kennedy március 3. óta számított eltűntnek, és a barátja még aznap jelentette az esetet a rendőrségnek. A nő pénztárcája és a telefonja otthon maradt, ami még rejtélyesebbé tette az ügyet. Mentális betegségekkel és drogfüggőséggel küzdött korábban, ezért a hozzátartozói tragédiától tartottak.

Miután előkerült, elmondta, hogy úszni ment egy közeli csatornába, és közben rábukkant egy alagútrendszerre, ahol teljesen eltévedt. Hogyan volt képes túlélni? Az volt a szerencséje, hogy talált a mocsokban egy üveg gyömbérsört, és azt kortyolgatta – írta a The Sun. A lakásától 50 kilométernyire találták meg, szóval elég fordulatos és nyomasztó hetek állhattak mögötte.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás