promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: nem árt, ha a bölcsebb éned kerül előtérbe
Borítókép:  Christophe Lehenaff / Photononstop / Photononstop via AFP
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kerüld a konfliktusokat, és ha teheted, járd a saját utad. Lássuk, mire figyelmeztetnek a bolygók!

Kos (március 21. - április 20.)

Legyél óvatos, mert a mai napon könnyen elszúrhatsz valamit. Az utóbbi időben kivételesen gyors ütemben próbálsz megoldani minden problémát. Lehet nem veszed észre magadon, de így most nem tudsz igazán hatékony lenni. Elvégezhetsz mindent a megadott határidőkig akkor is, ha lassítasz a tempón.

Bika (április 21. - május 20.)

A mentális állapotodnak és a pénztárcádnak is kedvezne, ha a négy fal között lazítanál picit. Persze a járvány miatt különben is nehezebb kimozdulni, de ez jót is tehet neked. Az otthon melege és nyugalma most mindennél többet érhet. Lehet most alkalmad is lenne megbeszélni egy problémádat valamelyik családtagoddal, barátoddal.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem szabad, hogy bizonytalan legyél bármelyik tervedben. Ez afféle fog sodorni, hogy ideges és kedvetlen leszel, függetlenül attól, hogy tudatosan meg tudod-e valósítani a koncepciódat, vagy sem. Ahhoz, hogy jól érezd magadat a haladás közben, pontosságra van szükség. Az nálad csak úgy működik, ha közben halálosan nyugodt vagy.

Rák (június 22. - július 22.)

Pillanatok alatt stabilitást tudsz csempészni a napodba, és élvezheted a további részét, ha ügyes vagy. Fel tudod találni magad minden kínos szituációban, csak legyél higgadt. Ne adj teret most a laza és engedetlen énednek, mert abból semmi jó nem fog kisülni. Életed egy erős szakaszában lehetsz, szóval használd ki.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Olykor nehezen tudsz választani a céljaid közül és ide-oda ingázol. Látsz előnyöket és hátrányokat, de ez mindenhol így lesz. Próbáld meg felmérni, hogy mi lenne a számodra a legtökéletesebb. Azaz igazság, hogy mindennek több időt kellene adnod, mert így csak részben látod át, mennyire lenne jó, vagy esetleg rossz neked az a lehetőség.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma eléggé elkerülhetetlen, hogy túlreagálj valamit. Az érzelmeid erősen a felszín felett vannak, és nem tudod őket a mélyben elrejteni. Olykor csak arra vársz, hogy valakinek odaszúrhass valami negatívat. Ez nem egyszerű módja, hogy kitérj a viták elől, szóval jobb, ha kerülöd az éles társadalmi helyzeteket.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Most nem szabad engedned az indulatos énednek. Bármi is nyomja a lelked, bármi probléma is van a magánéletedben, azt ne vidd be a munkahelyedre, mert rosszul fog elsülni. Most jelenleg pont a sok teendő lehet az, ami el tudja terelni a gondolataidat. Nem hozz fontos döntéseket, előbb tisztítsd ki a fejed.

Skorpió (október 24. - november 22.)

El kell kerülnöd a mai napon, hogy bármiben nyomás alá kerülj. A feszült éned mindenből ki tud zökkenteni, bármibe is kezd bele. Próbáld meg elkerülni az összetűzéseket, de legyél erőteljes. Ne szállj szembe senkivel, akivel nem muszáj. Fura ezt leírni, de a haragos oldalad mindig segíteni fog kiállni magadért.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Nehezen tudtál alkalmazkodni a közelmúlt változásaihoz, de muszáj leszel elkezdeni a megújulást. Kezd el érezni azt, hogy bárhol is tartasz jelenleg, fontos eleme vagy a környezetednek. Bármilyen nehezek a napok, a végén próbálj meg mosolyogni, és mindig tovább menni.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy néz ki akad egy ember a környezetedben, akivel abszolút nem tudsz kijönni. Ha nem tudod elkerülni, akkor muszáj leszel ezt megbeszélni vele, persze csak finoman. Először nem árt úgy tenni, mintha mindenben az ő oldalán állnál, mert lehet csak így tudod előcsalogatni az igazi arcát. Ha ezt már látod, akkor fogást is tudsz rajta találni.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Az emberek szeretik a határozott énedet, és ezt hamarosan meg is kell csillogtatnod. Fontos, hogy legyél teljesen feltöltődve, mert csak így tudsz maximumon pörögni. Utána visszavehetsz a tempóból, ha már bizonyítottál. A közeljövőben ne oszd meg mindenkivel a titkaidat, mert most jól áll neked a misztikum.

Halak (február 20. - március 20.)

Az egyik legújabb kapcsolatod nagyon intenzívvé válhat, és hirtelen te se fogod tudni hova tenni. Ha a személy az ellenkező nemből való, akkor még kényesebb lehet a helyzet. Nem árt tisztáznod magadban, hova is akartok eljutni együtt. Barátság, vagy esetleg picivel több? Az idő mindent el fog dönteni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás