Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hajdú Péter reagált a maszkviselési mizériára

Hajdú Péter reagált a maszkviselési mizériára

Élet

Hajdú Péter reagált a maszkviselési mizériára

Élet

BTP 18:48

Hordjunk maszkot, vagy ne hordjunk? Hajdú Péter ezt gondolja erről az egészről.

Nem könnyű a helyzet, mert sok ország egy lehetséges második hullám szélén egyensúlyozik. Magyarországon még nincsen pánik, és reméljük, hogy nem is lesz. Jelenleg annyit tehetünk, hogy ügyelünk a higiéniára, tartjuk másoktól a távolságot, és hordjuk a szájmaszkot. Utóbbiból elég sok embernek már elege van, de a muszáj olykor nagy úr.

Ezért is van az, hogy ahol kötelező lenne, ott sem akarják már helyesen hordani az emberek. Kicsit kezdünk kiengedni ebben, és ez Hajdú Péter szerint is így van.

„Elmondták nagyon sokszor, mi a módja a maszk helyes használatának, de úgy tűnik, az emberek nem foglalkoznak vele. Pedig a saját érdekükben be kellene tartani az előírásokat, hogy ne kapják el a betegséget, illetve, hogy másokat se fertőzzenek tovább”

– mesélte a Blikknek a producer-műsorvezető, aki egy boltban nem szól rá senkire, ha nem teszi fel a maszkot, de tartja a két méter távolságot.

„Sokkal jobban félek attól, hogy ha elkapom, megfertőzöm az édesanyámat, aki már elmúlt 70 éves. Az én koromban az egészséges szervezet simán legyőzi, de az idősebb korosztályt nem szeretném veszélybe sodorni. Óvatos vagyok, most jöttem haza külföldről, és csináltatni fogok tesztet. Amíg nem jön meg az eredmény arról, hogy egészséges vagyok, nem találkozom édesanyámmal”

– mondta Hajdú.

Borítókép: Mudra László - Origo