promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: próbáld meg stresszmentesen zárni a hétvégét
Borítókép:  Glenerin Inn
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adunk néhány tanácsot a csillagjegyednek, hogy mire kell figyelned.

Kos (március 21. - április 20.)

Lehet pihenőnap van, de mégis végig zakatol az agyad, de jó értelemben. Remek ötletek jutnak eszedbe, amik csak úgy buzdítanak a távolból, hogy megtervezd őket. Ne is engedd el, mert ez is nagyon jól ki tud kapcsolni, és lendületet is ad a jövő heti kezdéshez. Próbáld meg felkeresni a barátaidat, érdekes újdonságokról szerezhetsz tudomást.

Bika (április 21. - május 20.)

Ha van párod, akkor bizony vele kellene foglalkoznod. Mindenképpen ki kell zárnod a külvilágot. Csak élvezzétek az élet örömeit, és egymás társaságát. Ha szingli vagy, akkor ez párkeresésre nem a megfelelő időszak, azonban nagyon jól fel tudod fedezni magadat és a világot. Próbálj meg erre több időt és energiát szánni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Végre jól érzed magadat a bőrödben, és remekül el tudsz lazulni. Szükséged is volt már erre a feszült heted után. Ez ideális időszak arra, hogy a lelkeddel foglalkozz. Olyan sebeket is el tudsz mulasztani jelenleg, amik már nagyon régen bántottak. Nem szabad a múlttal foglalkoznod, vagy ha igen, akkor csakis a szép dolgokat idézd fel.

Rák (június 22. - július 22.)

A mai napon az lenne a legfontosabb, ha végre pihennél egy nagyot. Ne pazarolj feleslegesen energiát semmire, csak ha nagyon muszáj. Még az se nagy baj, ha a napod nagy részét ágyban töltöd. Ha mégis el kell végezned valamilyen munkát, akkor a fegyelmezettséget felejtsd el. Nem tudsz igazán koncentrálni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A Merkúr most nagy segítségedre lehet az előrehaladásban. Kezdesz végre megnyugodni, és megtalálni önmagad. Kicsit fejben el voltál veszve mostanság. A kommunikációd is a csúcson van. Képes vagy türelmesen meghallgatni másokat, tudsz tanulni a hallottakból, és akár kompromisszumokat is tudsz kötni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ez a nap csodás lezárása lehet a hetednek. A Jupiter hatására fizikailag nagyszerűen érezheted magad. Előtted is lebegsz, hogy vágysz a friss levegőre, a sportra, vagy csak valami kisebb testmozgásra. Nem is ártana kiszabadulnod a négy fal közül. A barátaiddal is jókat tudsz beszélgetni. Az a legjobb, ha valahogy kombinálod a kettőt.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A Hold a Mérleg jegyében jár, ami sok boldog pillanatot hozhat neked. Érzed is, hogy egy mosollyal többet tudsz elérni, mint bármilyen jól megfogalmazott mondattal. Nem szabad abszolút, hogy negatív emberek vegyenek körül, mert nagyon lehúzhatják a kedved. Figyelj erre oda, és remekül fog zárulni és indulni a heted.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A Hold a mérleg jegyében jár, és ez a bolygóállás rád is hatással van. Most éppen pozitívan, mert gyengéd és elégedett hangulatba tud hozni. Büszke is lehetsz erre a hetedre, mert sokat hajtottál. Néha csak hátra kell dőlnöd, és végignézned az eredményeiden. Ha lehet, akkor az estét, töltsd társaságban. Beülhetsz akár a kedvenc éttermedbe is.  

Nyilas (november 23. - december 21.)

Figyelj oda jól, mert sokkal finomabban kell bánnod jelenleg a környezeteddel. Eléggé sértődékeny hangulatban vannak. Feleslegesen ne menj bele semmilyen vitába, csak magadban legyints egyet. Inkább a saját dolgaiddal, és a kikapcsolódással törődj. Ha anyagi problémáid vannak, akkor azt ideje lenne végre megbeszélned valakivel.

Bak (december 22. - január 20.)

Ideje lesz több időt fordítanod azokra a dolgokra, amiket mostanában nagyon elhanyagoltál. Ez lehet valamelyik hobbid, de akár egy olyan feladat is, amit már a végtelenségig szeretnél tologatni. Gondolkodj el azon is, hogy van-e olyan barátod, vagy rokonod, akivel már nagyon régen nem beszéltél, pedig illene.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

A párkapcsolati kérdések, és a szerelem kerülhet előtérbe a következő időszakban. A partnereddel fontos döntést kell majd meghoznotok. Ha egyedülálló vagy, akkor legyél nyitott mindenre, mert szabályosan ragyogsz most. Komoly vitákba gabalyodhatsz ma, de sajnos a megoldás még várat magára. Tedd ezeket félre holnapig, és békélj meg a nappal.

Halak (február 20. - március 20.)

Kissé zavaros lesz ez a nap, könnyelmű hibákat véthetsz, de jó hír, hogy semmi perc alatt fel tudod találni magad. Próbálj meg mindenkivel egy fokozattal kedvesebb lenni. A modorod mosolyt csalhat mások arcára. A nap végén mindenképpen kapcsolódj ki, és töltődj fel. Gondold át, mi szórakoztatna a legjobban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás