promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi horoszkóp: váratlan helyzetek és kihívások közelednek
Borítókép:  iStock
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A te csillagjegyed biztonságban van? Lássuk, hogy mit súgnak a csillagok!

Kos (március 21. - április 20.)

Eléggé energikus vagy, és ez egy olyan vitába sodorhat, amibe nem kellene belemenned. Védelmezned kell az igazad, azonban nem szabad, hogy túl heves legyél. Ez csak feszültséget, és kínos pillanatokat fog szülni. A fontos dolgokban köss kompromisszumot. Próbáld meg egy kis mozgással levezetni a felesleges energiáidat.

Bika (április 21. - május 20.)

Jobb, ha vigyázol, mert elég költekező hangulatba kerülhetsz. Jól fontold meg, mire szeretnél költeni, mert hajlamos vagy felesleges dolgokat összevásárolni, ami később csak porosodni fog. Ezek a tárgyak csak átmeneti örömet tudnak hozni, de semmiképpen sem tartósat. Valami kisebb dologgal azért meglepheted magad, de az legyen hasznos.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A munkahelyeden és a szerelemben is szerencsések a kilátások. Mindenki meg fog lepődni a környezetedben milyen határozottan, és magabiztosan tudod kezelni a helyzeteket. Ha van valamilyen vitád, akkor annak pontot tehetsz a végére. Ma olyan lehetőségeket kaphatsz, amiket meg kell ragadnod, még úgyis, ha azt érzed nincs elég időd.

Rák (június 22. - július 22.)

Készülj fel a váratlan helyzetekre, mert akadni fog belőlük bőven. Bármi előfordulhat, ami lehet meg is fog téged viselni lelkileg. Össze kell szedned minden erődet. Ha úgy van, kérj segítséget a barátaidtól vagy a családtagjaidtól. Stabil anyagi biztonságra van szükséged: semmiképpen ne adj kölcsön, és ne is költekezz sokat.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Bonyodalmak adódhatnak a szerelmi életedben. Lehet egy új románc fog válaszút elé állítani. Nem tudod, hogy a megfakult régit, vagy a bizonytalan újat válaszd-e. Ezt egy váratlan esemény meg fogja oldani a fejedben. Most feltöltődhetsz a hosszú hétvégén, amire szükséged is van, mert nagy kihívások várnak rád utána.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jó lenne kicsit kimozdulnod, ha teheted. Olyan emberekkel ismerkedhetsz meg, akik igazán meg tudják változtatni a gondolkodásmódodat, de abszolút jó irányba. Talán te is azt érzed, hogy kellene egy kis színt vinni az életedbe. Ha megtartod őket, és barátok maradtok, akkor megadhatják a kezdő lökést ehhez.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jelenleg bárkinek kiválóan tudod megvigasztalni a lelkét, és egy hozzád közelálló embernek szüksége is lesz rád hamarosan. Változások jöhetnek körülötted, de a kedvességeddel, valamint a segítőkészségeddel könnyen fel tud oldani a hangulatot. A türelmed bármilyen akadályon át tud lendíteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerelemben és a családban is van némi feszültség körülötted. Ha ezt nem érzed, az csak jó, ne is bolygasd fel semmivel az állóvizet, és maradj távol a kényes ügyektől. Csak abba vágj bele, amibe teljesen biztos vagy, hogy sikerülni fog. A hosszú hétvégén próbálj a tartalmas pihenésre koncentrálni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A munkádban és a munkahelyeden is megakadtak kicsit a dolgok. A mai napot még megnyomhatod, és akkor semmilyen feladat nem vár rád a hétvégén. Ha úgy vagy vele, hogy nem érzed jól magad a jelenlegi helyeden, akkor lehet át kellene gondolnod a váltást. A csillagok pihentető perceket jósolnak neked a hosszú hétvégére, mindenképpen használd ki.

Bak (december 22. - január 20.)

Elég felelőtlenül ugorhatsz bele mindenféle dologba. Ne csábulj el, ha valaki elhúzza előtted a mézesmadzagot. Legyél határozott és megfontolt, különben nagy hibát követhetsz el. Olyan csapdába eshetsz, amiből nagyon nehéz lesz kimászni. Nem csak a hosszú hétvégédet pecsételheti meg ez, hanem jóval hosszabb távon kerülhetsz pácba.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Túl sok mindenre mondasz igent, és kicsit túlterheled magad. Félsz a bizonytalan pénzügyi helyzettől, de ez nem ok arra, hogy túlhajtsd magad, és olyan feladatokat vállalj be, amiket lehet nem is fogsz tudni teljesíteni. Az idegeskedés kikezdheti az egészségedet is. Olykor jobb, ha kiengedsz és a szőnyeg alá söpröd a stresszt. Hosszú hétvégén mindenképpen találkozz a barátaiddal.

Halak (február 20. - március 20.)

Az elmúlt hetek vitái kezdenek elcsitulni, a viharfelhők is odébb kúsznak lassan a fejed fölül, és fellélegezhetsz. A népszerűséged az egekbe kúszhat, ha nyitsz az emberek felé. Lehet valamilyen drasztikus változtatáson töröd a fejed, de erre még nem biztos, hogy fel vagy készülve.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás