promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nézed A Tanárt és az Apatigrist? Van egy remek hírünk!
Borítókép:  RTL Klub
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyszerű hír érkezett az RTL Magyarországtól.

Az RTL Klub számos közkedvelt sorozata került le a műsorról egy epizód után. A Tanár 3. évada és a Scherer Péter főszereplésével készült Apatigris márcsak az RTL Most+-on, és egyéb online sorozatnéző oldalon érhető el. Az RTL Most+ aktiváló kódja eddig csak a Pick-Up Kft., a Sághy-Sat Kft., a Tarr Kft., a Telenor és a Vodafone (UPC) cégcsoport RTL Klubbal rendelkező előfizetői részére volt elérhető.

Április végétől viszont már a Vidanet és a PR-Telecom előfizetői számára is elérhetővé válik az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása.

A megállapodás értelmében - a technikai feltételek teljesülését követően - várhatóan 2020. április 27-től érhetik el a Vidanet, illetve a PR-Telecom arra jogosult előfizetői az RTL Most+ szolgáltatást. A hozzáférést a Vidanet a TV előfizetéssel rendelkező, legalább Digitális Start csomagra előfizető felhasználóinak biztosítja, míg a PR-Telecom esetében az aktiváló kódot elsőként a disztribútor Prémium Plusz csomagjának előfizetői kapják meg.

„Örömünkre szolgál, hogy a Vidanet és a PR-Telecom rendszerében is elérhetővé válik az RTL Most+. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy új és exkluzív tartalmat biztosítsunk nézőinknek ezen a felületen is. Vadonatúj saját fejlesztésű sorozatunk, a Mellékhatás következő epizódjai már a tévés premier előtt egy héttel elérhetőek az RTL Most+ platformon. A szintén saját fejlesztésű Apatigris című sorozat és a Tanár 3. évadának hetente felkerülő legújabb epizódjai pedig csak az RTL Most+-on tekinthetők meg.”

- fogalmazott Vidus Gabriella, az RTL Magyarország vezérigazgatója.

Az RTL Klubon jelenleg a csatorna karanténos műsorát nézhetjük hétvégenként. Szombat esténként a Made in Karantén, vasárnap este pedig először a Maradj haza magadnak!, majd rögtön utána a Segítség! Itthon vagyok!-ot láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás