promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Ebben az országban most a legnagyobb érték, az élesztő!”
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Valakinek a liszt, valakinek az élesztő.

Nemrég indult el az RTL Klubon A mi kis falunk alkotóinak legújabb, az egészségügyi helyzet körülményei, lehetőségei inspirálta sorozata, a Segítség! Itthon vagyok!, ami olyan emberek sorsát mutatja be, akiknek az életét többé, vagy kevésbé, de mindenképpen befolyásolja ez az új helyzet.

A társadalmilag elfogadott, biztonságos kapcsolattartás terepe a telefon, vagy a videochat – a fikció szereplői is ezen keresztül tartják a kapcsolatot, élik meg mindennapjaikat, ünnepeiket, vitáikat vagy éppen szerelmeiket. A történetben egymás melletti, párhuzamos, de valamilyen módon egymással kapcsolatban lévő szálakon keresztül ismerjük meg a szereplők történeteit.

Úgy tűnik, hogy az RTL-nek jobban mennek ezek a karanténos műsorok, ugyanis a Segítség! Itthon vagyok! pilot epizódját 545 ezren követték, de a Maradj haza magadnak! és a Made in Karantén is 600 ezer felett teljesített.

A mi kis falunk alkotói sorozatának következő epizódját április 26-án vasárnap este láthatjuk, amiben a Debreczeny Csaba által alakított Teó megmondja a tuti, miszerint

„Ebben az országban most a legnagyobb érték, az élesztő!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás