promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ér az RTL Klub egyik legnézettebb sorozata
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Búcsúzik a csatorna kosztümös telenovellája.

Január elsején indult el az RTL Klub sorozata, ami 1865-től a kiegyezésig játszódott. A nagyszabású produkció jelenteinek nagy részét az Iparművészeti Múzeumhoz tartozó Nagytétényi Kastélyban, valamint a Szentendrei Skanzenben vették fel.

A telenovella április 23-án, a 80. epizóddal ér véget, ami elég izgalmasnak ígérkezik, hiszen nagyon sok kérdést kell megválaszolnia: Milyen választ kap Sándor? Sikerül-e Imrének túllépni a történteken? Felvállalja-e végre Jakab az érzéseit? Lehet-e boldog Zalán? Megtalálja-e Péter atya is a lelki békét? Hogy boldogulnak a Torzsák a történtek után? Mi lesz Babával? És megfizet-e Móric valaha a bűneiért?

Kalamár Tamás, a produkció showrunnere a Blikknek árult el néhány kulisszatitkot.

„Voltak speciális, vagy nagyobb tömeget megmozgató jelenetek, amelyek több munkanapot vettek igénybe. Például a híd felrobbantása, ami három napig tartott, csak úgy, mint a zsandár bál felvétele, de a szőlő égetést is két napig forgattuk. Minden nap extrém volt, mert a modern korban kellett a 19. századot megjeleníteni vonat, repülő, autók vagy villanyvezetékek nélkül, ráadásul a kosztümök is különlegesek. Az alap ruhatár több száz darab volt a cipőkkel, csizmákkal, kendőkkel. A beöltözés a lányoknál sminkkel és frizurával több mint egy órát vett igénybe. Jozefin esetében nagy kihívást is volt, a rózsás felsője sok rejtett mini francia-kapoccsal záródott. Egy öltözés az abronccsal, alsószoknyával, cipővel, felsővel, ékszerekkel legalább fél órát biztosan igénybe vett az elején”

A sorozat befejező részét április 23-án, csütörtökön a Drága örökösök után láthatják a tévénézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás